Legfrissebb hírek ÚJ

Filmsztár lett a Ducati Scramblerből

Filmsztár lett a Ducati Scramblerből

Az olaszok félig-meddig városi terepes motorja igencsak komoly hírverést kap azzal, hogy a Venom című új szuperhős mozi főszereplőjének járgányaként látható majd a vásznon.

Az idei szezon egyik leginkább várt akció alkotása a produkció, amelyben Tom Hardy bújik az űrből érkezett gazdatestben létező különleges lény bőrébe, amelyet korábban Pókember egyik legkegyetlenebb ellenfeleként ismerhettünk meg. Nem lehet tudni igazából, hogy gonosz vagy pozitív hős, leginkább mindkettő.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Youtube

Ebből a szempontból ideális választás a Ducati Scrambler 1100-as is, hiszen ebben is felfedezhető a kettősség, bár inkább városi gép, mint terepes, de azért a manapság népszerű trendeknek megfelelően már valamennyire duális. Bár off road túrákra azért nem kell menni vele.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: Youtube

Persze most nem is ez a lényeg, hanem hogy kijött a trailer, amelyben már meg is villan a vas szuperhős kiadása. Tom Hardyról egyébként köztudott, hogy szeret motorozni, már mi is bemutattuk korábban Garázstitok rovatunkban a gépparkját. Most a vásznon is kiélheti szenvedélyét.

A Ducati marketingfőnökei pedig dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen ennél jobb hírverést aligha találhattak volna. A nemzetközi premier egyébként október 5-én lesz, addig be kell érni az előzetessel.