Legfrissebb hírek ÚJ

Ikonikus G-osztállyal jár a sztárok filmrendezője

Ikonikus G-osztállyal jár a sztárok filmrendezője

Lehet, hogy egy kis időbe telik, amíg beugrik, kicsoda Cole Walliser – segítünk, ő az az a hosszú, göndör hajú srác, aki a vörös szőnyegen zseniális kisfilmeket készít, vagy például Britney Spears, Pink, Katy Perry és Miley Cyrus videóklipjeit készíti. Ám most a terepjárója miatt került a középpontba: az 1990-1991-es, összkerekes, különleges Mercedes G 300 GD-je kitűnő állapotban van és a sivatagban is gyakran használja.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kiuccanás
Gyakran terepre is viszi a mobilotthonként is használható Mercedes G-osztályt

Az egyik híres YouTuber, vlogger, Daniel Mac „kapta el” Wallisert a kaliforniai, Los Angeles-i forgalomban, miközben a Mercedes-Benz G-Wagen volánja mögött ült. A többek között Brad Pitt, Billie Eilish és Ariana Grande neve is megemlíthető azon sztárlistán, akikkel dolgozott.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kaliforniában
Los Angeles utcáin kapták lencsevégre Cole Wallisert a feltűnő terepjárójában ülve

A Walliser által vezetett jármű nem egy legújabb generációs G-osztály, hanem az 1979-től gyártott modellsorozat korai napjaira nyúlik vissza. A kétajtós autó németországi, stuttgarti rendszámmal rendelkezik. A W460 Mercedes-Benz 300 GD-ben 3 literes, soros, hathengeres, 88 lóerős, 172 newtonméteres csúcsnyomatékkal rendelkező motor dolgozik – csak összehasonlításul, a jelenlegi W463 Mercedes G 63 AMG-ben 4 literes, V8-as aggregát dühöng, mégpedig 585 tagú ménes erejével, 850 Nm-es topnyomatékkal.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Örök élmény
Naplemente egy valódi klasszikusban ülve: van ennél csodálatosabb?

A filmrendező egyébként együtt dolgozik a német prémium autógyártóval, például az EQS 580 SUV-t népszerűsítette az egyik kisfilmjével. Február végén pedig az AMG Driving Academy pályáján egy Mercedes-AMG E 63-mal driftezett.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Strapabíró
Rázósabb terepen: az összkerekes Mercedes G 300 GD kitűnő álapotban van, s jól bírja az igénybevételt