Legfrissebb hírek ÚJ

Ilyen egy NFL-sztár személyre szabott luxus-SUV-ja

Ilyen egy NFL-sztár személyre szabott luxus-SUV-ja

Preston Smith, a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Green Bay Packers játékosa a 2026-os szezon végéig 65 millió dollárral (21,5 milliárd forinttal) gazdagodik, s most megmutatta, mire költi a vagyona egy részét. Vásárolt magának egy személyre szabott összkerekes Rolls-Royce Cullinan luxus szabadidő-autót.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Luxus szabadidő-autó
Hivatalosan szatén fekete színű a 4x4-es Rolls-Royce Cullinan

Az Egyesült Államokban megszokott, ha híres és gazdag valaki, akkor áll a garázsában egy Rols-Royce SUV. Az NFL sztárja, Preston Smith pedig a legújabb sportoló, aki bővítette gyűjteményét. Merthogy van már egy fehér 4x4-es Jeep Grand Cherokee-ja és egy fekete Chevrolet Silverado 4x4-es pickupja.

A Champion Motoring segítségét kérte, hogy egyedi gépe lehessen. A kaliforniai, San Diegóban található kereskedés több sportolóval és hírességgel dolgozik együtt, megvalósítja az ügyfelek elképzeléseit.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Személyre szabott
Egyedi kerekeket kapott az NFL sztárjának autója

Jelen esetben egy szatén fekete járműről van szó, króm díszítéssel. A modell 24 colos kerekeket kapott, míg a beltér igazán feltűnőre sikeredett. Smith úgy döntött, hogy piros bőrülések legyenek benne, de az ajtókárpit és a műszerfal egy része is ebben a színben pompázik. A tetőkárpit pedig „csillagos”, vagyis apró LED-es lámpákkal díszítették, s így olyan, mint az esti égbolt.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Menő
Piros bőrbelső, a csillagos éjszakai égboltot idéző tető, full extrás kiszolgálás

A Cullinan a brit márka első és egyetlen SUV-ja, 6,75 literes, V12-es, duplaturbós aggregátot pakoltak a motorháztető alá. A nyolcfokozatú automata sebességváltóval párosítva a vas 570 lóerős, a csúcsnyomatéka 850 Newtonméter. Álló helyzetből 5,2 másodperc alatt gyorsul 100 kilométer/órás sebességre, a vége 250 km/ó.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Kiváltságosoknak
Forintban számolva közel 200 millióba kerül a Rolls-Royce modellje

 

Forrás: youtube