Legfrissebb hírek ÚJ

Kanye West terepjárót épít

Kanye West terepjárót épít

A huszonkétszeres Grammy-díjas amerikai rapper, lemezproducer, filmrendező, divattervező és politikus, Kanye West autótervezésre és gyártásra adta a fejét. A 2 milliárd dolláros (756,3 milliárd forintos) nettó vagyonnal rendelkező világsztár összkerekes, terepen is elboldoguló gépet álmodott meg.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
A CQ Magazin fotózásán
Kanye Westnek van már terepjárója, mégpedig az Oroszországból rendelt Sherp ATV

Ha könnyű lenne autót építeni, mindenki azzal foglalkozna, és meg is gazdagodna belőle. Kanye West azonban nem hétköznapi ember, s bár nulla tapasztalattal rendelkezik a területen, ez nem azt jelenti, hogy az ötlete alapból halálra van ítélve.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Odavan érte
A rapper tizenkét darabot vett a Sherpből, még a haverjának is ajándékozott egyet

Ye művésznéven már piacra dobott csúnya cipőket és sportruházatot, s most felkérte barátját és régi munkatársát, Steven Smith-t, aki segített neki megalkotni az Adidas Yeezy termékcsalád nagy részét, hogy legyen a Donda Industrial Design vezető tervezője.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Tervezet
Nagyobb a kereke a Dondának, mint bármelyik ablaka

A Donda Industrial Design nem más, mint Ye új törekvése – a Donda név alatt az esernyőtől a bútorokon át az autóépítésig, sok mindennel foglalkozik majd a cég. Ennek bizonyítékaként Kanye és Smith kiadott egy koncepciótervezetet egy járműről. Donda Foam Vehicle-nek hívják, és úgy tűnik, habszivacsból készült – hasonlóan Kanye West sportcipőihez…

Donda Foam Vehicle – olvasható a közösségi médiában nyilvánosságra hozott fotó alatt. – Koncepció, tervezés, gyártás az Egyesült Államokban. ÁMEN”.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Alkotás
Ez az egyik menő Yeezy papucs. Döntse el mindenki: „trilliárd” összegért szép vagy ronda, mint a bűn...

Persze, többre lesz szükség, mint imára, hogy piacra vigyék a modellt, még akkor is, ha az illető zsenit Kanye Westnek hívják és 2 milliárd dollárnyi nettó vagyonnal rendelkezik. Sajnos, részletek nincsenek az off roaderről, de úgy néz ki, mint egy áramvonalasabb, hosszú tengelytávú Sherp ATV. Igen, igen, az a terepjáró, amelyet a rapper Oroszországból importált magának, amikor még egy wyomingi farmon élt. Pontosabban, tizenkettőt vásárolt a „Serpából”…]

A Donda jelen pillanatban elég furán fest, mert a kerekei nagyobbak, mint az ablakai. Ugyanakkor, mivel a szupersztár nagyon közeli barátságot ápol a Tesla vezérigazgatójával, Elon Muskkal, még az is lehet, hogy az üzletember segít neki a megvalósításban.

 

Forrás: youtube