Legfrissebb hírek ÚJ

McGregor elektromos terepmotorral csapat

McGregor elektromos terepmotorral csapat

A világ egyik legismertebb és a nettó 200 millió dolláros (78 milliárd forintos) vagyona miatt legirigyeltebb sportolója, az UFC-harcos Conor McGregor elektromos Segway terepmotorral csapat. A Dirt eBike X260 akár 120 kilométeres hatótávra is képes.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Strapabíró
Árkon-bokron, köves, sziklás terepen is elboldogul a Segway X260

McGregor nagy rajongója a járműveknek, Bentley Continental GT SpeedPhantom, Rolls-Royce és Mercedes G 63 AMG is áll a garázsában. Úgy tűnik, most valami környezetkímélőbb modellre vágyott, olyanra, amely az adrenalinszintjét is alaposan megnöveli.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Környezetkímélő
Hatalmas kaland az elektromos kétkerekűvel járni az erdőt

Az Instagramon megosztott legújabb fotóján az ír származású kevert harcművész büszkén ül egy Segway elektromos motoron. Az amerikai cég dirt bike termékcsaládja két modellből, az X160-ból és az X260-ból áll. Utóbbit vette meg McGregor.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Menő
55 kilogrammot nyom, 4 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 50 kilométer/órás tempóra

Az X260 négy színben kapható: fekete, kék, piros és ezüst – a sportoló az utóbbi mellett döntött. A tömege 55 kilogramm, a maximális terhelhetősége 100 kg. A topsebessége 75 kilométer/óra, s 4 másodperc alatt gyorsul nulláról 50 km/ó-ra, köszönhetően az 5 kW-os és 250 Newtonméter csúcsnyomatékú elektromos technikájának.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Büszke rá
Az UFC-bajnok a közösségi oldalára feltöltött képpel jelezte: megérkezett az új kedvence

A 3 kW-os lítium akkumulátorral felszerelt gép mindenféle terepen elboldogul, a hatótávja körülbelül 120 kilométer, a töltési ideje kevesebb mint öt óra.

Forrás: youtube