Legfrissebb hírek ÚJ

Megáll az ész! Orosz sufnituning: így születik újjá a rom BMW – Videó!

Megáll az ész! Orosz sufnituning: így születik újjá a rom BMW – Videó!

A lehetetlen nem létezik. Legalábbis Oroszországban. Arthur Tussik a sufnituning műfajának királya: az autószerelő egy totálkárosra tört BMW 750i luxuskocsit épített újjá alig huszonhét nap alatt.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Nem volt egy ép eleme sem
Így nézett ki a 7-es BMW, amikor bekerült Arthur Tussik műhelyébe

A szaki húszperces rövidfilmet töltött fel a folyamatról és büszkén állítja: tizenöt nap volt a karosszériamunka és további tizenkettőt vett igénybe a fényezés. Az más kérdés, hogy nem a legszebb lett a Bömös, ráadásul a kiemelkedő utasvédelmet is elveszítette. Ám ne áltassuk magunkat: így is talált rá vevőt, ez egészen biztos.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Ez lett belőle
Nem olyan, mint a gyári kiadás, de biztosan talál rá vevőt

Komoly baleset szereplője volt a BMW, mert szinte egyetlen ép eleme sem maradt, a légzsákjai kinyíltak, az egész jármű eldeformálódott. De sebaj, Tussik urat ez a legkevésbé sem zavarta. A kis garázsában/műhelyében nekilátott a munkának.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Hihetetlen
Amit csak lehetett, felújított, kizárólag a legszükségesebb, leginkább tönkrement alkatrészeket cserélte

Amit lehetett, azt felújította, tényleg csak a legszükségesebb alkatrészeket cserélte. A mérésekhez mérőszalagot és mérőrudat is használ – egy-két centiméter ide, oda, egyáltalán nem érdekes. Az aranykezű mester úgy szerel, hogy nem is minden bont ki az autóból, amit csak lehet, azt a húzatópaddal megold.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Életveszélyes
És ebbe a kocsiba valaki még beleül majd...

Néztük a kisfilmet és nem hittünk a szemünknek. A végeredmény természetesen nem teljesen hasonlít a gyári állapothoz, attól meg az égiek mentsenek meg mindenkit, hogy ezzel a 7-es BMW-vel karambolozzanak.

 

Forrás: youtube