Legfrissebb hírek ÚJ

Nooormális?! Gokartot építettek a Lamborghini Gallardóból!

Nooormális?! Gokartot építettek a Lamborghini Gallardóból!

Az összkerekes Lamborghini Gallardóról mindenki tudja, hogy egy valódi veszedelem. Az 5,2 literes, V10-es, 610 lóerős, ikerturbós motorral ellátott sportgép megy, mint az állat. Igen ám, de mi van akkor, ha gokartot építenek belőle?

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Hogy volt szívük hozzá?
A Lamborghini Gallardót szedték darabjaira a Heffner Performance-nál

Márpedig a Heffner Performance-nál tényleg megalkották a fenevadat. Ráadásul hivatalosan is kimerészkedhet az utcára, azaz megvannak a szükséges papírjai, vagyis nem gyerekjátékról van szó.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Aszfaltpusztító versenygép
Az elképesztő kinézeténél csak a vadállat teljesítménye a durvább

Az Egyesült Államok két legjobb Lamborghini tunerje között számon tartott cégnél a LamboKart súlyát másfél tonnáról levitték 1150 kilogrammra, ami nem meglepő, hiszen szinte minden felesleges cuccot leszedtek róla.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Eszement ötlet
Alaposan lecsupaszították a világ egyik leghíresebb sportverdáját, a Gallardót

A „sztriptíz” odáig fajult, hogy tényleg szinte csak a váza maradt meg. Bármelyik Mad Max filmben főszerepet kapna, de az is biztos, hogy tátva marad az emberek szája, ha megpillantják az utcán.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Műhelytitok
A Heffner Performance műhelyében jól megfér egymás mellett a speciális gokart, az Audi R8 vagy éppen a Lamborghini

Mindenesetre az alapból gyönyörű izomverda most leginkább az eszement Ariel Atomra vagy a Polaris Slingshotra hasonlít, s így, hogy megcsupaszították és fogyókúrára ítélték, biztosak lehetünk benne, a kormány mögött ülőnek legalább olyan érzése van, mintha 1000 pacis vasban foglalna helyet.