Óriási akció! Garázsvásár a Sandlandernél

Óriási akció! Garázsvásár a Sandlandernél

Terepjárósok, terepen járók, figyelem! Közhírré tétetik! A Sandlander február elsejétől március első napjáig garázsvásárt tart. Érdemes lesz figyelni a hernádi manufaktúra Facebook-oldalát, mert az egyedi, vagy éppen az eredeti ár töredékéért kínált termékek listáját a közösségi oldalon lehet majd megtalálni.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
2019. február 1.-március 1.
Ezt nem szabad kihagyni! A Sandlander valódi terepjárós kincseket kínál majd megvételre a garázsvására alatt

Ne késlekedjen, nehogy utólag kapjon a fejéhez, amikor már túl késő lesz és minden elkelt. Merthogy az idő véges. Aki kimarad, az lemarad – és ez most hatványozottan igaz. Minden árucikk maximum egy hétig, illetve a készlet erejéig lesz fent a neten. Ami nem talál gazdára, az megy a németországi partnercéghez.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Nem árt sietni
Minden árucikk csak egy hétig marad fent a Sandlander honlapján, a nyolcadik napon már nem lesz elérhető

Azaz résen kell lenni és a korábbi garázsvásárok tapasztalataiból kiindulva mondjuk, nem szabad késlekedni. Egy bizonyos terméket a meghirdetésétől számított nyolcadik napon már nem lehet majd elérni – nincs annál bosszantóbb, mint amikor szeretnénk valamit, vacillálunk a megvásárlásán, s mire döntünk, már elhappolták előlünk.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Széles a termékskála
Mindenki megtalálja a kedvére való dolgot, ez garantálható

Amit megígérhetünk, hogy a kínálat bőséges lesz. Színvonalas és exkluzív. Olyan dolgokat árusítunk ki, amelyek már régen nem elérhetőek, esetleg már nem is gyártják, vagy sokkal drágábban lehet hozzájutni, mint most a Sandlandernél. Merthogy ez a garázsvásár lényege: járjon mindenki jól. Akadnak majd gyűjtői darabok is bőven, most aztán mindenki megtalálhatja a kedvére való terméket, alkatrészt, kiegészítőt. Lesz itt minden, csak egyvalami nem: idő. Mert aki késlekedik, az könnyen lemaradhat a jó fogásról. Mi előre szóltunk!

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Megéri felmenni a Sandlander Facebook oldalára
2019. február 1. és március első napja között olyan termékek várnak majd gazdára, amelyek már régen nem elérhetőek, esetleg már nem is gyártják, vagy sokkal drágábban lehet hozzájutni, mint most a Sandlandernél

Nincs más teendője, mint február elseje és március első napja között bőszen nézegetni a Sandlander Facebook-oldalát, mert biztos lehet benne, kedvére való kínálatot talál. Terepjárósok, terepen járók, figyelem! Közhírré tétetik! Indul a Sandlander garázsvására.