Legfrissebb hírek ÚJ

Újévi meglepetés: ötven darab készül a hatszáz pacis Nissanból

Újévi meglepetés: ötven darab készül a hatszáz pacis Nissanból

Ószaka Naomi valószínűleg nem gondolta szeptemberben, az idei US Openen aratott Grand Slam tornagyőzelme után, hogy róla nevezik majd el az összkerekes Nissan GT-R különkiadását. Márpedig így történt. Januártól megvásárolható a teniszezőről elkeresztelt 555 lovas vadállat, amelyből mindössze ötven példány készül.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Teniszező a névadó
Naómi Oszaka idén megnyerte a US Opent. A Nissan márkanagykövete lett és elnevezték róla az összkerekes GT-R különkiadását

Az R35 immáron 2007 óta van piacon, s legutóbb tavaly esett át faceliften az aszfaltpusztító. Most viszont félszáz darab igazi különlegesség vár arra, hogy gazdára leljen. Egyetlen rossz hír van, hogy kizárólag Japánban lesz megvásárolható a gép.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Gyönyörű
Háromféle színben rendelhető, az egyik a Meteor Flake Black Pearl

Ószaka a márka nagykövete lett, s az együttműködést igyekszik emlékezetessé tenni a gyár. A GT-R a Premium Edition felszereltségi szintjét kapja meg, vagyis, ami nem kerül bele, az nincs is az ázsiaiak „polcain”. Háromféle külső színezéssel jelenik meg az autó: lesz „Midnight Opal”, „Brilliant White Pearl” és „Meteor Flake Black Pearl” belőle. Ugyanakkor a külső és a belső színvilág párosítása bármilyen kombinációban megvalósítható.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Feltűnő
A szárny sokat dob rajta

A dizájnban a változások csak minimálisak. Kivételt jelent a hátsó spoiler és az aranyozott számozott plakett, amely a különkiadásra hívja fel a figyelmet. A lámpák, a lökhárítók és a kerekek teljesen megegyeznek a 2017-es frissítés elemeivel.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Jelölés
Aranyozott plakettal látják el, a sorszámozás 1-től 50-ig tart

A kocsiban továbbra is 3,8 literes, duplaturbós V6-os motor dolgozik, amelynek gyárilag 555 lóerő a csúcsteljesítménye, a topnyomatéka pedig 632 Newtonméter. A veszedelemben azonban most 600 pacit és 652 Nm-t rejtettek el, de természetesen maradt a hatgangos automataváltó.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
A tulaj ízlésére bízva
A külső és a belső színvilág bármilyen kombója megvalósítható