Legfrissebb hírek ÚJ

Ez a KTM nem gyerekjáték vagy mégis?

Ez a KTM nem gyerekjáték vagy mégis?

Az osztrák gyártó a legkisebbeknek is csúcskategóriás vasat kínál. Az 50 SX Factory Edition gyári versenytechnikát rejt magában. Ezt érdemes megnézni a KTM Centrumban.


Forrás: KTM Centrum

„A legkisebbeknek a legjobbat!!! 50 SX Factory Edition. Megérkezett az ország jó eséllyel egyetlen 2021-es 50 SX Factory külön kiadásos mini krossz motorja! Sajnos nem sokáig fogja ékesíteni a kis karácsonyfánkat, de most még néhány napig megleshetitek előben a KTM Centrumban!” – írta az üzlet közösségi oldalán.


Forrás: KTM Centrum

Tényleg érdemes megnézni ezt a kis méregzsákot, hiszen nagyon profi cucc. A motorja egyhengeres kétütemű és 49 köbcentis. Ezt egy egysebességes váltó gardírozza és természetesen a kuplung is automata. A kipufogó is teljesen profi, mint a versenygépeken.


Forrás: KTM Centrum

A váz acélból készült, így igencsak strapabíró, és ilyen kis méretnél nem is nagyon nehéz. A kormány alumíniumból van. A felfüggesztést a WP készítette el, előre egy 12-es, hátra pedig egy 10-es kerék került, amelyekre Dunlop gumikat húzta. Ja, és a gyári festés sem maradt le.


Forrás: KTM Centrum

Tényleg olyan mint egy miniatűr verseny krosszgép. Érdemes megnézni ezt a csemegét, a KTM Centrumban. Az pedig tuti, hogy sok gyerkőc örömmel fogadná a Jézuskától...