Legfrissebb hírek ÚJ

Heavy Truck Simulator: a fiúk a kőbányában dolgoznak – Videó!

Heavy Truck Simulator: a fiúk a kőbányában dolgoznak – Videó!

Ez aztán a remek móka! Az év eleje óta rengeteg kamionszimulátoros játékot jelentettek be, a legújabb, a Heavy Truck Simulator az egyik legjobb lehet. Hiteles élményt ígér, hatalmas, összkerekes szörnyetegeket, komoly teherbírású, kőbányában dolgozó gépeket vezethetünk, extrém járműveket javíthatunk, testre szabhatunk. Ja, és a vállalkozás vezetéséhez is kell egy kicsit konyítani.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Nehéz feladat
Többféle extrém munkagépet is kipróbálhatunk

Az ugyanebben a műfajban szereplő többi játéktól eltérően a Heavy Truck Simulator nem csak az áru A pontból B-be eljuttatására összpontosít, hanem a bányászati üzletág minden aspektusára. A G11 által kifejlesztett játék segítségével a résztvevők átvehetik az irányítást vállalkozás felett, a szén begyűjtésétől egészen a szállítások elvégzéséig, mindent kipróbálhatnak.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Extrém
Akár saras, mocsaras vidéken is vezethet az utunk

Ennél is fontosabb, hogy a mindennapi munkába beletartozik a járművek és felszereléseik javítása – persze az elvégzendő munkák függvényében. Olyan célokat kapnak a játékosok, amelyek teljesítése lehetőséget kínál arra, hogy vállalkozás fejlődjön, bővüljön. A végső cél bányák, kőbányák létrehozása, fenntartása, üzemeltetése, vagyis saját bányabirodalom felépítése.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Karbantartás
A gépek szerelése is a mi feladatunk

Heavy Truck Simulatorban nehezítésként váratlan események következhetnek be: például kő- és sziklaomlás, a nagy esőzésektől sártengerré és rendkívül veszélyessé válhatnak az utak, természeti katasztrófák nehezíthetik a küldetést. Kihívásokkal és küldetésekkel teli 3D-s grafikával rendelkező játékról van szó, amelyben kipróbálhatjuk magunkat extrém munkásként, hatalmas gépszörnyetegek kormányát tekerve.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Dilemma
A nagy kérdés: milyen munkaeszközöket használjunk, hogy a vállalkozásunk működőképes legyen és a lehető leggyorsabban fejlődjön?

 

Forrás: youtube