Legfrissebb hírek ÚJ

Jön a SnowRunner frissítése, brutális off road járművekkel és izgalmas feladatokkal – Videók!

Jön a SnowRunner frissítése, brutális off road járművekkel és izgalmas feladatokkal – Videók!

Nehéz elhinni, hogy a SnowRunner nevű off road videójátékból már a hetedik frissítés jelenik meg. A Sabre Interactive fejlesztőcsapat újabb remek tartalommal töltötte meg a sztorit, s borítékolható a kasszasiker a terepen közlekedést, a csapatást előtérbe helyezők között.

A „Season 7: Compete & Conquer” frissítés május 31-től lesz elérhető. Új tartalomként hozzáadtak egy nyári pályát, amely tele van friss és kihívásokkal teli versenyfeladatokkal, de lesz két új jármű, valamint egy csomó új testreszabási lehetőség is.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Terepcsata
Dakaros teherautó is lesz a játékban

Az új térkép egyébként a Tennessee állambeli Burning Millbe juttatja a szereplőket. A 7. évadban lesznek időmérős események, ahol ellenőrző pontokat kell érinteni a célba vezető úton, de fel kell készülni a barátok elleni küzdelemre is földes és tereppályákon.

Megjelenik a Gor BY-4 és a Sprinter 41-19, plusz egy dakaros teherautó, amelyet kifejezetten a legzordabb körülmények közötti száguldásra terveztek. A Nintendo Switch játékosai végre versenyezhetnek barátaikkal PC-n, PlayStationön és Xboxon a crossplay hozzáadásával.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Extrém
Hóban is jól csapat

Ami pedig a játék PlayStation 5 és Xbox Series X/S verzióit illeti, ezek ingyenes frissítésként elérhetőek lesznek a SnowRunner tulajdonosok számára.