Legfrissebb hírek ÚJ

Távirányítós mini terepgép – Videók!

Távirányítós mini terepgép – Videók!

A Cross World 1:10 méretarányú 4x4-es távirányítós terepjáró, elektromos monster truck az egyik legmenőbb játék. A 4,3 hüvelykes (11 centiméteres) kerekekkel rendelkező gép akár 45 kilométer/órás sebességre is képes.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Micsoda képességek!
Mindegy, hogy milyen terepen kell átgázolnia, magabiztosan veszi az akadályokat

Ez a mini szörnyeteg minden terepen elboldogul, nem ragaszkodik ahhoz, hogy kizárólag aszfalt legyen alatta. A tömör gumiabroncsaival a saras, a homokos és sziklás környezettel, akadályokkal is megbirkózik.

A kisautó ütközésálló kerettel és erős lengéscsillapítókkal van felszerelve. A monster truck könnyű, de szilárd PVC anyagból készült testhéjjal rendelkezik, amelynek súlya mindössze 50 gramm.
A Cross World egyébként többféle üzemmódban használható, képes egy helyben forogni, 45 fokkal meg lehet dönteni menet közben, s driftelni is tud.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Két keréken
Komoly trükkökre képes

A géphez 2,4 GHz-es távirányító jár, amely lehetővé teszi a kormányzás irányának finomhangolását. 360 fokos forgást tesz lehetővé, beállítható vele az autó sebessége, szabályozható a jobb és a bal irány, előre és hátra mozgathatja a kimagasló terepképességekkel bíró teherautót.

Az üzemideje a járműnek akár 30 perc is lehet (lítium-ionos akkumulátor van benne), a töltési idő körülbelül 4 óra.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Kormányzás
Okos távirányító jár hozzá

 

Forrás: youtube