Legfrissebb hírek ÚJ

Videójátékokok a tv-s riportokban: autólopás a GTA-ból, elnöki limuzin driftelése a Forzából, katonai akció az Arma-3-ból – Videók!

Videójátékokok a tv-s riportokban: autólopás a GTA-ból, elnöki limuzin driftelése a Forzából, katonai akció az Arma-3-ból – Videók!

Elképesztő driftelés hátrafelé az Egyesült Államok elnökének páncélozott, hat méter hosszú Cadillac limuzinjával, a Beasttel. Kis szépséghiba, hogy ez nem a valóság, csak a Forza Horizon 6 nevű videójátékban fordult elő, egy brazil televíziós csatorna mégis úgy mutatta be, mintha valóság lenne… És bármily fura, akadtak még ilyen melléfogások.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Arma-3
A szíriai háborúban történtekről számolt be az orosz adó, de közben egy videójáték képeit vágta be

A tévécsatorna úgy komferálta fel a képsorokat, így kell vezetni ahhoz, hogy valaki az amerikai elnök sofőrje lehessen. A kisfilm adásba került, az internet népe most ismét felkapta és nagyokat nevet rajta.

A Forza fordított drift technikája rendkívül látványos és élethű, de azért nehéz róla elhinni, hogy valóság lenne. Persze, volt már hasonlóra példa a közelmúltban. Még 2018-ban egy orosz tévécsatorna az Arma-3 nevű játékból mutatott részleteket, miközben a szíriai katonai akcióról számolt be a riportjában.

Néhány hónappal ezelőtt egy pakisztáni tévécsatorna mutatta be, miképpen lopják el az autókat az ország egyes részein – kár, hogy a bejátszások a GTA nevű videójátékból voltak. Egy pakisztáni miniszer pedig csodálatos megmenekülésről írt a közösségi oldalán, holott a repülőgép csak és kizárólag a GTA nevű játékban kerülte el az ütközést a tartálykocsival.

 

Forrás: youtube