Legfrissebb hírek ÚJ

575 lóerős Defender-Bowler hardcore terepjáró 80 millióért

575 lóerős Defender-Bowler hardcore terepjáró 80 millióért

A klasszikus összkerekes Land Rover Defender gyártását 2016-ban állították le, s most már a modernizált „Védő” van helyette a piacon. Igen ám, csakhogy a régi összkerekes terepjáró sem ment a kukába, a Bowler Motors például az ősdizájnba bújtatja a kimagasló off road technikáját és az LR 575 lóerős motorját.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Strapabíró
A Bowler acélvázát is megkapja

Nagy-Britanniában és az Amerikai Egyesült Államokban előszeretettel modernizálják a klasszikus Defendert, s most a Bowler is engedélyt kapott a régi kasztni felhasználására. Pontosabban, a cég már nem független, beleolvadt a JLR-családba és a Special Vehicle Operations leányvállalataként működik. De ez mindegy is, a lényeg, hogy a 110-es Defender lesz az alapja az új gépnek.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Bivalyerős
A klasszikus Land Rover Defender 110 dizájnja 575 lóerős technikát rejt

Még nincs neve, csak kódja: „CSP 575”. Amit már tudunk róla, hogy egyesíti a klasszikus 110-es terepjáró dizájnját a XXI. századi technikával, megkapja a Bowler Motorstól származó CSP acélvázat és a Land Rovers V8-as, kompresszoros motorját.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Jövőre már rendelhető
Forintban számolva, 90 millió az alapára, s egyelőre Európában és Nagy-Britanniában lesz elérhető

A készülő Bowler CSP 575-ben így 5 literes aggregát dolgozik majd, a négy sportüléssel ellátott 4x4-es autóban 575 paci tombol. Az ára 210 ezer font, azaz körülbelül 90 millió forint lesz. Egyelőre Nagy-Britannia és Európa kapott már belőle – cseppet sem mellékesen, rendelhető a terepjáró.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Sokat várnak tőle
Kelendő lehet a classic terepjárókat kedvelők körében, de az árából kiindulva, a gazdagok játékszere lesz