Legfrissebb hírek ÚJ

650 ló erejével dolgozik a terepen

650 ló erejével dolgozik a terepen

A Ford F-150 Raptor a maga 450 lóerejével a bivalyabb pickupok közé tartozik még Amerikában is, de úgy tűnik, a Roush Performance-nál a jóbol sohasem árt meg a sok. Merthogy 650 pacis fenevadat varázsolt az összkerekes, terepmunkára is fogható platósból.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Ragadozó
A Ford F-150 gyári csúcsverziója, a Raptor 450 lóerős. A Roush Performance most egy kicsit vadított a gépen

Az 5 literes, V8-as Coyote motorral ellátott kis teherkocsi többek között új kipufogórendszert kapott, amelynek a jármű álló helyzetében is olyan a hangja, mint a 2018-as Mustang GT modellé. Ha pedig rálép a sofőr a gázpedálra... Egyébként, mobilalkalmazással szabályozható, milyen hangorgia törjön elő a piros-fekete színű vasból.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Veszedelem
Még erősebb és strapabíróbb lett a platós

A Fox 2.0-s felfüggesztés még inkább alkalmassá teszik az aszfaltút melletti csapatásra, ráadásul a gép alapból is komoly hasmagassága nőtt. A pickup 20 hüvelykes, strapabíró Mickey Thompson kerekeken gurul, amelyeken Baja ATX P3 abroncsok feszülnek. Agresszívabb fizimiskát biztosító lökhárító került rá, s annak érdekében, hogy még dögösebb legyen, különböző matricákkal is ellátják.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Ne állj az útjába!
Komolyabb a hasmagassága, erősebb a felfüggesztése, az elejében pedig 5 literes, V8-as, 650 lovas motor üvölt

Az átalakítás az F-150 alapárán felül további 22999 dollárba, azaz 6,8 millió forintba kerül. A módosítás elérhető a Ford márkakereskedésekben, s három év vagy 36 ezer kilométer garancia jár hozzá.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Középpontban
Egy biztos: ha kerülni akarjuk a feltűnést, ne ezt a modellt válasszuk...

Egyébként a legolcsóbb V8-as F-150 (Regular Cab XL) 29700 dollárba, tehát 8,76 millió Ft-ba kerül – ugyanezen modell ára összkerékhajtással plusz 4645 dollárt (1,37 millió forintot) jelent.