Legfrissebb hírek ÚJ

72 milliós off road mobillakás

72 milliós off road mobillakás

Rendezze be álmai otthonát egy összkerekes off road teherautó belterében! A Global Expedition Vehicles ehhez nyújt segítséget: minden igényt kielégítő mobillakást kínál az expedíciós utazást vagy hosszabb kirándulást tervezőknek.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Monstrum
A legbrutálisabb off road terepeken is helytáll az Adventure Truck

Természetesen mindenféle autó átépítését vállalja az amerikai cég, így a szabadidő-járművekét, a pickupokét ugyanúgy, mint a kőkemény terepgépekét. A GEV Adventure Truck például az egyik legdurvább változat.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Pazar
Igényes és kényelmes a beltere, két emberre van tervezve

Az ügyfelek kétféle alapmodell közül választhatnak. Az egyik lehetőség a Dodge Ram 5500, a másik a Ford F550. Az összkerekes gépeket „csupaszítják” le a szakemberek, hogy jusson hely az üvegszálas kompozit multifunkciós „doboznak”. Amely nem mellékesen két személyre van szabva, konyhasarokkal, fürdőszobával és mosdóval megspékelve.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Összkerekes óriás
Dodge Ram vagy F550 teherautó adja az alapját a járműnek

A kalandvas 100 gallonos gáz-, 90 gallonos víz- és 26 gallonos szennyvíztartállyal rendelkezik. Ezeken kívül felszerelték 400 wattos napelemekkel a tetején, ezzel biztosítva, hogy az elektromos eszközök használhatóak legyenek akár a puszta közepén is. A monstrumot körberakták lámpákkal, hogy a senki földjén is megfelelően tudjanak tájékozódni a kalandorok.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Környezetkímélő
A tetején napelemek vannak, amelyek biztosítják a senki földjén is az áramellátást

Gondolva a folyóátkelésekre, snorkel is került rá, a futóművét megerősítették, így off roados kirándulásokhoz abszolút megfelelő partner lehet a Dodge vagy a Ram lakóbusz. Ugyanakkor arra nem árt jó előre felkészülni, hogy nem olcsó mulatságról van szó: a GEV 200 ezer dollárért, azaz 72 millió forintért építi meg a szörnyetegét.