Legfrissebb hírek ÚJ

8x8-as és 10x10-es izlandi hardcore terepóriások

8x8-as és 10x10-es izlandi hardcore terepóriások

Olyan terepre merészkedne, amely nehezen megközelíthető? Ahova épeszű ember járművel már nem menne? Izlandon semmi sem lehetetlen, az egyik utazási iroda 8x8-as és 10x10 luxusbuszokkal kínál utakat a gleccserek, a gejzírek feltérképezésére.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Különlegesség
Ilyen monstrumon ülve a látvány is másabb

A nyolckerekű monstrum alapját egy MAN teherautó adja, a vázra pedig egy buszt építettek. 

Összesen negyvenkilenc utas fér el rajta, és a hatalmas, brutális 1,3 méter magas kerekein gurulva szinte nem ismer lehetetlen, leküzdhetetlen akadályt. Valóban a terep ördöge, nem fordult még elő vele, hogy elakadt volna. A kényelmes székein helyet foglalók komfortérzetét ingyenes internet kapcsolat és légkondicionáló berendezés teszi teljessé, persze, a legfontosabb úgyis az a látvány, amely az útra befizető vendégek elé tárul.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Bírja a terepezést
Mindegy, hogy milyen talaj van a kerekei alatt

A 10x10-es batár alapja egy Ginaf. Luxus szempontjából már többet nyújt, mint a kisebbik verzió. Ezen hatvanan férnek el, az ülések állíthatóak, kihajtható asztalokat is találni a fedélzeten, azaz csak jól kell érezniük magukat az odalátogatóknak.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Mindent vivő
Hegynek föl, völgynek le, katlanba be és ki

Attól nem kell tartani, hogy a körülbelül 500-600 lóerős motor hajtotta óriásokkal gyorshajtásért büntetik majd meg a sofőröket, az viszont garantált, ahogy a hóban, úgy a sziklák között sem jönnek zavarba.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Van bennük kraft
Sok száz lóerősek a szörnyetegek