Legfrissebb hírek ÚJ

9,8 méteres terepszörny – Galéria és Videók!

9,8 méteres terepszörny – Galéria és Videók!

A Sin Sity Hustler a világ leghosszabb monster truckja, 2016-ban még a Guinness rekordok könyvébe is bekerült félelmetes méreteivel. A 9,8 méteres mamut akár a sivatagban is eljátszogat az utasaival.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Félelmetes
Összesen tizenkét utast képes elszállítani a Mad Max filmekbe való óriás

Az extrém járművel ugyan nem lehet közúton haladni, nincsenek meg a megfelelő papírjai, de ez cseppet sem von le az érdemeiből, az élvezeti értékéből. Jan Campbell, a korábbi monster truck pilóta építette a saját versenyműhelyében. Közel tizenöt hónapig tartott a munkafolyamat, ugyanis minden kézzel készült.

Hatalmas limuzin született, amely a Ford Excursion „testét” használta alapként. A Hustler 3,6 méter magas, a súlya 6800 kilogramm, a hossza pedig 9,8 m. Több mint 750 lóerős motor van a jármű elejében, a maximális sebessége pedig 72 kilométer/óra.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Mestermunka
A legkeményebb terepre készült a 6,8 tonnás vadállat, a túlméretezett alkatrészei és az 1,67 méteres kerekei jelentik a garanciát a felejthetetlen élményre

Egészen elképesztő, de 66 hüvelykes, vagyis 1,67 méteres Firestone terep gumiabroncsokon gurul az óriás. Természetesen túlméretezett alkatrészekkel van ellátva a vas, többek között brutális felfüggesztéssel támogatták meg. Összesen tizenkét utas szállítására alkalmas a brutális jószág, s azok, akik szeretnék kipróbálni, örök életre szóló élményben részesülnek. Merthogy a „tesztpálya” izgalmas, az aszfaltút mellett van kialakítva.

Öt percig tart egy kaland az 1 millió dolláros, vagyis körülbelül 360 millió forintos mutáns autóval, de a tulajdonos állítja, a rövid idő ellenére fantasztikus a program, semmihez sem hasonlítható. Az érdeklődők egyébként a kocsi hátuljában tudnak beszállni – az elektromosan lenyíló ajtó a repülőgépekét idézi. Biztonsági okokból ugratás nincs a műsorban, viszont a biztonsági öv használata természetesen kötelező.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
Hardcore
Nem ismer lehetetlent...

 

 

Forrás: youtube