Legfrissebb hírek ÚJ

A nehézfiú: Volat hardcore teherautó – Videók!

A nehézfiú: Volat hardcore teherautó – Videók!

Volat. A minszki autógyár nehéz off road járműve, a legkegyetlenebb körülményekre hangolva. Főleg a katonaság veti be ezeket az akár nyolckerekes monstrumokat, de természetesen polgári használatra is készült belőle. Brutális gépszörnyek, amelyek nem ismernek lehetetlent.

Szörnyeteg
A fehérorosz Volat 4x4-es, 6x6-os és 8x8-as hajtással is készül, s szinte feltartóztathatatlan

El tudják képzelni, milyen pusztításra képes egy 17 tonnás teherautó?! A Volatokat a legszélsőségesebb időjárási körülmények között tesztelik, a közel ötven Celsius-fokos hőségben ugyanúgy, ahogy a mínusz ötven fokos farkasordító hidegben. Sárban, homokban, hóban készülnek fel az extrém igénybevételekre.

A Caterpillar motorral ellátott monstrumok 4x4-es, 6x6-os és 8x8-as hajtással hagyják el a minszki gyárat. A legkisebb modell is 3,2 tonnát nyom (a csúcsteljesítménye 215 lóerő), de 10 és 17 ezer kilogrammos vadállat is készül, ezek 440 és 540 pacisok.

Az akár 15 literes aggregát topnyomatéka túlszárnyalhatja az 1800 Newtonmétert. A kegyetlen jármű hossza meghaladhatja a 9 métert, a szélessége a 2,5, a magassága a 3,4 m-t.

 

 

Forrás: youtube