Legfrissebb hírek ÚJ

Az elit alakulatok páncélozott paripája – Videó!

Az elit alakulatok páncélozott paripája – Videó!

A legszélsőségesebb időjárási és környezeti körülmények között kell megállniuk a helyüket a rendőrségi, valamint a katonai összkerekes járműveknek. Az elit alakulatoknak gyárt páncélozott szörnyet a kanadai Inkas – a géppel szinte mindenféle terepakadály legyőzhető.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Nincs ellenfele
Elképesztően masszív a modell, az útjába kerülő akadályokon átverekszi magát
Forrás: Inkas

A különleges erőknek, az úgynevezett elit alakulatoknak szánja a cég a monstrumot, amely teljesen páncélozott, NATO-kompatibilis, a lőszerek és a robbanószerkezetek ellen is védelmet nyújt. A maximális manőverező- és a kifinomult 4x4-es hajtásnak köszönhetően pazar terepjáró képesség jellemzi a fekete színű vadállatot.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Biztonságban
Teljesen páncélozott, de nem csak a karosszéria, hanem az üvegek és a kerék is
Forrás: Inkas

Bár speciális részleteket nem osztott meg a vállalat a járművével kapcsolatban, az biztos, hogy pickupra épült. Minden bizonnyal valamelyik hodály Ford F-széria adja az alapját, egy olyan kisteherautó, amely bírja az aszfaltút melletti megpróbáltatásokat munkavégzés közben.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Strapabíró
F-szériás pickup alapjaira épült
Forrás: Inkas

A motorháztető alatt egy hatalmas, 6,7 literes turbódízel motor dolgozik. A nagy test, nagy élvezet elvet követi, hiszen a több mint háromtonnás óriásnak azért valamelyest fürgének is kell lennie. Összesen 367 paci tombol benne, a csúcsnyomatéka pedig megközelíti a 750 Newtonmétert.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Látni és látszani
A kiegészítő fényforrásokkal, vészvilágítással ellátott monstrum 367 lóerős
Forrás: Inkas

Természetesen állandó összkerékhajtással van ellátva, nyolc ember fér el a „kabinjában”, s többek között vészkijárat, sziréna, külső kamerarendszer és vészvilágítás jár hozzá.

 

 

Forrás: youtube, Inkas