Legfrissebb hírek ÚJ

Az óceánból, a sziklák közül jön elő az ütött-kopott Ford pickup – Videó!

Az óceánból, a sziklák közül jön elő az ütött-kopott Ford pickup – Videó!

Nem ritka, hogy mindenféle lények kerülnek elő a tengerből, az óceánból. Igaz, ez az állatvilág szereplőire érvényes, de néha-néha járművek is felbukkannak a hullámok között. Ahogy Argentínában: videóra vettek egy régi összkerekes Ford pickupot, amely a sziklák mögül/közül, a vízen át kigurult a partra, mintha egy Marvel- vagy DC-film főszereplője lenne és mit sem törődve a nézelődőkkel, folytatja az útját a szárazföldön.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Csak lazán
Kigurult a partra a motorháztető nélküli, ütött-kopott, igencsak öregecske pickup és folytatta útját...

Az öregecske, ütött-kopott Ford platója ráadásul tele volt pakolva fával, kacattal, mintha egy vízalatti szeméttelepről érkezett volna. Egészen szürreális sztorit rögzítettek Patagónia északi részén, a Río Negro tartományban található üdülőhelyen, Las Grutas egyik tengerpartján…

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Túlterhelve
Alaposan megpakolták, csoda, hogy nem esett szét

Egyébként a helyszínen elakadt egy Toyota Hilux a mély homokban, így néhányan összegyűltek, hogy kihúzzák a csávából a pickupot, amikor a semmiből hirtelen megjelent az óceánból kiguruló Ford. Ráadásul a „vízi platóson” nem volt motorháztető, olyan rossz állapotúnak látszik szegényke, hogy az is csodának tűnt, egyáltalán működőképes és a rakományától roskadozva nem esett darabjaira.

 

Forrás: youtube