Legfrissebb hírek ÚJ

Az öreg Unimog kirángatja a Jeepet a slamasztikából – Videó

Az öreg Unimog kirángatja a Jeepet a slamasztikából – Videó

Méghogy az idős járművet le kell cserélni?! Ugyan már, itt a bizonyíték, hogy jó az öreg a terepen. A harcedzett összkerekes Mercedes Unimog úgy vág át az erdőn, hogy még arra is van ereje, hogy a bajba került 4x4-es Jeep Wranglert átsegítse a vizesakadályon. Az őserő beindul!

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Hardcor teherautó
A harcedzett Mercedes Unimog nem csak átverekedte magát a vizesakadályon, de a Jeep Wranglert is megmentette

Ne szólj bele a nagyfiúk vagy a felnőttek dolgába! Bizonyára mindenki hallotta már élete során ezeket a mondatokat. Nos, van, aki nem tanult az intelmekből. Ha az off roadra berkekre átültetjük ezt a tételt, akkor olyan esetekre gondolunk, amikor valaki túlvállalja magát. Mint ez a jeepes srác. Akiről nem feltételeznénk, hogy ne lenne otthon a csapatásban, de vannak olyan terepek, ahol azért megáll a tudomány.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Minden feladatra
A világ egyik legkeményebb járműve nem ismer akadályt, még öregkorában sem

Ilyenkor jó ha színre lépnek a nagyfiúk. Mint egy sokat megélt veterán, például egy 1965-ben gyártott Mercedes-Benz Unimog terepterehautó. A legendás márka eddig sem szorult bemutatásra off roados körökben, de azért érdemes megnézni a mellékelt videót. Rögtön világossá válik, nem véletlenül zengenek ódákat a klasszikus, ikonikus vasakról, amelyek valóban nem nagyon ismernek leküzdhetetlen akadályt.

Ezúttal egy dzsungeles területen masszív vízmosásból kialakult árvizes mélyedésen kell átrángatni egy Jeep Wranglert, mert egyedül nyilván esélytelen lenne a feladat megoldására. Még az Unimog is fülkéig elmerült az extrém medencében, de azonnal megkapaszkodik és könnyedén kikecmereg belőle. Aztán persze magával a ráncigálja a Jeepet is. Tisztelet az idősebbeknek!