Legfrissebb hírek ÚJ

Az orosz zsaruk elvontatták a Denevérember autóját – Videó!

Az orosz zsaruk elvontatták a Denevérember autóját – Videó!

Batman nem pihen, harcolhat a gonosztevőkkel nappal és éjszaka is, vagy éppen a világ bármelyik szegletében. A Sötét Lovag autóját – hol máshol? – Oroszország fővárosában, Moszkvában látták. Ugyanakkor a Denevérember sem állhat a törvények felett: a teljesen működőképes, összkerekes Batmobile-t elvontatták, mert nem volt rendszáma és tilos helyen parkolták le.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Batmobile
Hiába szuperhős a gazdája, ha nem jó helyen parkolnak vele, azért felelni kell

A gép iszonyatosan drága, a közelmúltban 850 ezer dollárért, azaz körülbelül 334 millió forintért adták el a különleges sorozat egyik darabját. A strapabíró gép a Sötét Lovag paripája, de ki gondolta volna, hogy éppen az orosz rendőrséggel gyűlik meg a baja?

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Vontatás
Keresték a tulajt, nem találták, így a moszkvai zsaruk elszállíttatták

Az egyenruhások keresték a furcsa jármű gazdáját, de mivel nem találták, kénytelenek voltak intézkedni. A bírság 780 dollár (306 ezer forint) lesz, a tárolási díj naponta 35 dollár (13800 forint). A Batmonile árához képest semmiség...

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Szupererő
502 lóerős a veszedelem

Az autóban egyébként 5 literes, V8-as benzinmotor dolgozik, a csúcsteljesítménye 502 lóerő. Van éjjellátó kamerája, lézeres kamerája, hőkamerája, golyóállóak az ablakai, plusz „hamis” géppuskával is felszerelték.

 

 

Forrás: youtube