Legfrissebb hírek ÚJ

Életveszélyes, adrenalinbomba átkelések – Videók!

Életveszélyes, adrenalinbomba átkelések – Videók!

Lehet off roadozni és terepezni szórakozásból, hobbiból, de vannak olyan sofőrök, akiknek nincsenek választási lehetőségeik, „muszájból” kell menniük az úttalan utakon. A munkájukhoz tartozik vagy egyszerűen nincs más ehetőségük, ha szeretnének eljutni A pontból B-be.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Na neee!
Menjen itt át, akinek két anyja volt...

Ilyenkor akár az életüket is kockára teszik annak érdekében, hogy a feladatukat abszolválják. Bizony heves szívverést okoz a kilométeres szakadék övezte hegyi utakon az átkelés, elég egyetlen rossz mozdulat és máris bekövetkezik a tragédia.

Lélegzetelállító, ahogy a hivatásos teherautó sofőrök a megrakott monstrumaikkal, vagy buszvezetők az utasaikkal hídnak nevezett tákolmányokon kelnek át, miközben alattuk vadul folyik a víz vagy éppen szakadék tátong. Ám nincs mit tenniük, kénytelenek „bevállalni” a brutális mutatványt.

Sárban, hóban, dagonyában sincs megállás, az extrém körülmények nagyobb odafigyelést és ügyességet kívánnak a kormány mögött ülőtől, de ez van, a napi penzumot hozni kell. Meg is szenvednek érte, az egyszer biztos.

 

Forrás: youtube