Legfrissebb hírek ÚJ

Fűnyíróval terepraliznak a sivatagban – Videó!

Fűnyíróval terepraliznak a sivatagban – Videó!

Ki mondta, hogy egy kerti eszközzel nem lehet off roadozni? Bárki is legyen, hatalmasat tévedett, hiszen vannak olyan degeneráltak, aki bizony a homokba kívánkoznak a kistraktorral.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: sandfix.com

Eddig ha feltették azt a kérdést, hogy a sivatagban melyik az a kerti szerszám vagy eszköz, amely a leghasznosabb? Tízből tízen azt válaszolták volna, hogy a lapát. Hiszen az nagyon jól jön, ha elakadunk a terepjáróval egy dűnén és ki kell szabadítani a gépet. Teljesen logikus ez az érvelés normális emberek esetében.

De mi van akkor, ha ugyanezt a kérdést egy elmeháborodottnak tesszük fel? Nos, ő azt fogja lelelni: a fűnyíró. Igen nem tévedés, s erre bizonyítékul szolgálhat a néhány mellékelt fotó és videó, amelyen az látható, hogy elszánt barátaink ilyen négykerekűekkel veretnek a homoktengerben.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)

Forrás: sandfix.com

Nyilván nem mentek el nekik teljesen otthonról, hiszen a fűgyűjtő kosarat és a motoros kést is leszerelték a vasról, tehát nem a sivatagban akarnak kerti munkát végezni. Sőt a felfüggesztést off roadosították, s ennek köszönhetően a vas egészen jól teljesít extrém körülmények között.

Ezek után mondja azt valaki, hogy a gyepmester szakmája unalmas, csak felül a gépre és megy kilométereken keresztül, amíg le nem nyírja a megadott területet. Hiszen itt a bizonyíték rá, meló után csak át kell „nyergelni”, és máris kezdődhet az extrém csapatás.