Legfrissebb hírek ÚJ

GAZ Sadko Next: hardcore orosz terep teherautó – Videó!

GAZ Sadko Next: hardcore orosz terep teherautó – Videó!

Kőkemény terepmunkás, közepes teherbírású vas, amely nem ismer lehetetlent. Az orosz járműipar hardcore gépe az összkerekes GAZ Sadko NEXT – a továbbfejlesztett modell számára nincs az az extrém szibériai terület, amely kifoghatna rajta.rület, amely kifoghatna rajta.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Orosz nehézfiú
Tekintélyt parancsoló a megjelenése, de a zord külső nem véletlen, ez a teherautó bizony kőkemény terepmunkára született
Forrás: GAZ

A Gorowski Awtomobilny Zavod haszonjárművében a JAMZ 4,4 literes dízelmotorja dolgozik, a csúcsteljesítménye 149 lóerő, a topnyomatéka még minimális fordulatszám mellett is 490 Newtonméter. Nyilvánvaló, a mai világban azért ezek nem olyan számok, amelyektől hasra kellene esni, de a vas a régi szovjet elődökhöz hasonlóan, nem ismer lehetetlent.

A 6,290-7,04 méter hosszú, 2,335 m széles, 2,6 m magas, 3,77-4,51 m tengelytávú Sadko NEXT hasmagassága 315 milliméter. Zárható differenciálművekkel van ellátva, de jár hozzá központi keréknyomás-szabályozó rendszer, vagyis ki sem kell belőle szállni, hogy mondjuk a mocsaras területhez igazítsuk az abroncsokat.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Állat!
Túlméretezett alkatrészekkel látták el, hogy a legextrémebb körülmények között se kerüljön bajba
Forrás: GAZ

Az ikonikus GAZ terepjáró tehergépkocsik új generációjának a hasznos teherbírása 3 tonna. Kétféle verzióban került sorozatgyártásba: jobb vagy baloldali kormánnyal, hogy a világ bármely országában bevethető legyen.

Az új szériát igyekeztek kényelmesebbé tenni az oroszok, a három és a hétszemélyes változatnak is jobb lett az ülésrugózása.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Minden piacra
Készül belőle jobb- és balkormányos is
Forrás: GAZ

Továbbfejlesztették a felfüggesztést és a kezelhetőséget, hogy hosszabb utakon is sofőr, valamint utasbarát legyen. Az ugyancsak frissített fékrendszer hatékonyan végzi a feladatát.

Opcionálisan felszerelhető a jármű pót üzemanyagtartállyal (95 literes), snorkellel és csörlővel. Attól függ, hogy hol állítják szolgálatba, Euro 3-as, 4-es és 5-ös motorral lehet rendelni.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Egyszerű
Ez brutális haszonjármű, a cicomára kevés időt fordítottak az oroszok
Forrás: GAZ

 

 

Forrás: youtube