Legfrissebb hírek ÚJ

Megúszta a Toyota, szerencsére nem fulladt meg – Videó!

Megúszta a Toyota, szerencsére nem fulladt meg – Videó!

Az összkerekes Toyota Hilux elpusztíthatatlanságáról már a brit Top Gear is forgatott filmet, ám most itt az újabb bizonyíték a strapabíróságáról. Nem is indulhatna jobban a nap, mint egy kis sarazással. Nem akarjuk lelőni a poént, de előre szólunk, a látszat csal: úgy tűnik ugyan, hogy elveszíti a csatát a pickup, de végül nyer.

Emlékezhetünk a 4x4magazin.hu-n is bemutatott kisfilmekre, amelyekben a népszerű televíziós csapat tagjai kiadós lépcsőzéssel kezdték, utána lekoccolták a platóssal a házfalat, majd nekimentek egy fának.

Brutalitás
Szegény Toyota Hilux, kapott rendesen a Top Gear műsorvezetőitől

Miután a karosszériája ugyan megsérült, de a kocsi továbbra is menetképes volt, elsüllyesztették a tengerben, lakóautót ejtettek rá, darura lógatott vasgolyóval csapták meg. Aztán felemelték egy felrobbantás előtt álló toronyház tetejére és rádöntötték az épületet, végezetül pedig felgyújtották. A Hilux ezek után is működőképes maradt.

Most azért nem volt ennyire „meleg” a helyzet, de az erdőjárás közben bizony akadály állta az útját. Nem volt mit tenni, a japán modell belemerészkedett saras vízbe, s bár szinte teljesen elmerült, azért csak kiküzdötte magát a szorult szituációból.

Fürdés
Hiába volt mély a víz, a pickup nem adta fel

A Hilux nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik: szinte nem lehet tönkretenni.

 

Forrás: youtube