Legfrissebb hírek ÚJ

Nyolckerekű Chevy pickup úszik az óceánban – Galéria és Videó!

Nyolckerekű Chevy pickup úszik az óceánban – Galéria és Videó!

Üzenet azoknak, akik azt mondják, az álmok nem valósíthatóak meg és a lehetetlennel nem vagyunk képesek mit kezdeni... Íme a floridai Monstermax, a nyolckerekű Chevrolet Silverado pickup, amely remekül érzi magát az óceánban.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Földön és vízben
Speciális, ám alapos átalakításon esett át a Chevrolet Silverado pickup

A kéttengelyes, 36 hüvelykes abroncsokat kapó, egyébként 2006-os jármű nem hétköznapi kivitel, az biztos. A speciális „óriáslábak” segítettek neki lebegni a vízen Longboat Key és Bradenton Beach között.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Életre szóló élmény
Nem kérdés, hatalmas móka a 36 hüvelykes gumiabroncsokon úszó géppel bemerészkedni az óceánba

A videó részletesen bemutatja az egész mutatványt, attól a pillanattól kezdve, hogy a legénység leemelte a Monstermaxot a pótkocsiról, és elkezdte ráhelyezni a hatalmas gumiabroncsokat. A szörnyeteg egyébként rendelkezik hajószámmal és rendszámmal egyaránt, a felszereltségébe mentőmellény tartozik, vagyis a vízijártasságija is megvan.

Maga a mutatvány, azaz az óceánba merészkedés még azelőtt történt, hogy a rendőrsének és a parti őrségnek esélye lett volna megállítani, feltartóztatni. A vízben 0,5 csomóval tudott haladni, s a 2006-os Chevrolet Silverado 2500 átment egy híd alatt is.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Úszik
0,5 csomó volt a maximális sebessége a vízben

 

Forrás: youtube