Legfrissebb hírek ÚJ

Overland verziót kapott az amerikai bálna

Overland verziót kapott az amerikai bálna

A Ford Explorerből elkészült a Timberline Off-Grid, amely egyértelműen egy off roados, kirándulós, expedíciós gép lenne. Legalábbis minden adottsága meg van hozzá.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

A műszaki alap nem változott, maradt a szériavas V6-os erőforrása, amely 440 lóerős csúcsteljesítmény leadására képes. Ez azért elegendő egy ekkora hodály megmozgatásához is. A hajtáslánc összkerekes, már bevált, lehet vele off roadozni.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Természetesen van optikai tuning is, elég csak ránézni a behemótra. Nagyon menő a fényezés, a fekete és narancssárga festésre még szürke csíkok is felkerültek, így roppant dinamikus az összhatás. A szürke és a narancs még a front és hátsó részen, valamint a fényszóróknál is felbukkan.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Persze ez édeskevés lenne, van hardver is. A futómű kapott egy ötcentis emelést és a Fox 2,5-ös profi lengéscsillapítók is bekerültek a csomagba. A kerekek 17-es Method felnikből és 35-ös General Grabber terepgumikból állnak. A difik pedig zárhatóak.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

A világítást a tetőn és a frontrészen két Rigid LED-sorral egészítették ki. Van haspáncél és felárért csörlőtokos lökhárítót is lehet kérni. A tetőre felpattintottak egy csomagtartót is, mert arra alapból szükség van a sátor miatt is. Oldalt pedig négy fellépő segíti a ki- és beszállást.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Az off road utánfutó sem maradhat ki a szórásból. Ez a kempingszekció alapja, kajak és biciklitartóval. Egy 160 literes víztartály, 22 literes bojler, mosogató, gáztűzhely palackkal, székek és asztal is van a csomagban. A csomagtartóban és a tetőn lehet aludni, négy személynek tökéletes mobilotthon.