Legfrissebb hírek ÚJ

Tanktalpakat kapott az F-150 Raptor Ford pickup – Videó!

Tanktalpakat kapott az F-150 Raptor Ford pickup – Videó!

Nemhiába rendkívül népszerű az Egyesült Államokban a Ford F-150 pickup, száz és százféle átépített változat talált már gazdára a gyári kiadásokon kívül a tengerentúlon. Most egy igazi különlegességet mutatunk, az összkerekes Raptor a tankokat utánozva lánctalpakon gurul a terepen.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Átalakítás
A Ford F-150 Raptort megszabadították a kerekeitől és lánctalpakat kapott

Az ilyesfajta átalakításokat leginkább a síközpontokban alkalmazzák, hiszen a hóban remekül lehet mozogni kerekek nélkül is. Ám ezt a gépet most nem a hegyekben vetették be…

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Feltűnő
Nincs is annál jobb, mint elmenni vele fagyizni...

Pontosabban, az alkotó fejében megfordult, hogy majd a hóban furikázik vele, de mivel Kansasban él és napközben jelenleg 35-40 Celsius-fok van, de mondjuk novemberben is meghaladja a 15 fokot a hőmérséklet, így a város utcáin használja a lánctalpas Ford F-150 Raptort.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Csapatáááás!
A földúton is helytállt

A sofőr, az ismert youtuber elment a szörnyeteggel fagyizni, s még egy rendőr is megállította, de gond nélkül továbbmehetett. Volt, aki lefékezett mellette a saját kocsijával, hogy fotózhassa a nem mindennapi pickupot.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Mindent bele!
A hóban talán még jobban elboldogulna, de azért a pusztán is nagy élményt nyújt a vezetése

Ám a nap fénypontja csak ezután következett. A terepen csapatott a kerekeit elveszítő, tankszerű „lábakon” járó platós...

 

Forrás: youtube