Legfrissebb hírek ÚJ

Hét végén jön a General Tire Trophy első hazai futama

Hét végén jön a General Tire Trophy első hazai futama

A szezonnyitó erdélyi túra után itthon is belekóstol a kalandokba a brigád, hiszen szombaton, Béren rendezik meg a csapatok nagy örömére a GTT Tavasz nevű viadalt, amelyen újra próbára teszik magukat a versenyzők, nem pihennek tovább a terepjárók.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: General Tire Trophy

A közösség akarta, és meg is kapta a hazai futamot, többen jelezték ugyanis a szervezőknek, hogy az eredetileg júniusra tervezett első magyarországi futam, a GTT Summer nagyon későn van, szeretnének hamarabb kezdeni.
„Kilenc holdtölte GTT nélkül, állítólag ennyit nem is lehet kibírni, illetve ha már függőséget alakítottunk ki, akkor illik gondoskodni a folyamatos utánpótlásról is...stb...úgyhogy beadtam a derekam. Mindeközben nekem is volt némi hiányérzetem, úgyhogy elkezdtem picit agyalgatni, milyen típusú futam lenne az ami mindannyiunknak újdonságként hatna” – ismerte el a főszervező Benedek Laci.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: General Tire Trophy

Ennek megfelelően ki is talált valamit, amelynek minden bizonnyal örülnek majd a versenyzők, hiszen már tavasszal csapathatnak majd hazai környezetben.
„A GTT mindig is a bátor újításairól volt híres, most sem lesz ez másképp. Ezennel bejelentem, hogy 2019. április 6-án megrendezésre kerül a General Tire Trophy tavaszi futama. Ez a viadal szintén beszámít az éves Bajnokságba” – jelentette be a jó hírt Don Coordinata.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: General Tire Trophy

A versenynap egy kb. félnapos pontkergetéssel indul Budapest mellől, majd a nap második felét Béren, egy elsőrangú offroad erdőben fogják eltölteni egy bitangkemény pályán.
„Ez egy elképesztően pozitív hely, biztos vagyok benne, hogy szeretni fogjátok Ti is. Nevezni még felesleges, egyelőre jöjjünk haza Marokkóból, utána indul be ennek a futamnak az előkészítése, addig is írjátok be a naptárba: Április 6. GTT” – zárta sorait Laci, bővebb információ a GTT Facebook-oldalán.