Legfrissebb hírek ÚJ

Jön a Terepjárók Éjszakája!

Jön a Terepjárók Éjszakája!

A hazai terepjárós kalandorok az év egyik legbulisabb, egyben legkeményebb kihívására számíthatnak jövő pénteken, nem lesz hiány csapatásban és persze jó hangulatban sem.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: General Tire Trophy

Akinek nem volt még része ilyen kalandrali viadalban, annak mindenképpen el kell látogatnia, ezt egyszer ki kell próbálni és itt a ragyogó alkalom szeptember 14-én.

Ez a szokásos gps pontkeresésen túl annyival nehezebb, hogy setét van, így a navigálás kb. kétszer komolyabb kihívás mint amikor világít a nap – jegyezte meg a főszervező Benedek Laci – Aki már volt a korábbi éjszakai futamainkon, az vagy utálja vagy imádja, de aki még nem volt, az mindenképpen próbálja ki. Ja, és aki utálja, azért az is újból eljön, mert ez olyan, mint kábszi, lehet nélküle élni de nem érdemes.”

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: General Tire Trophy

Nézzük, mit ígér a résztvevőknek a rendező brigád! Először is 100 darab gps koordinátát.

„Ezen felül „Az éjszaka titka” melynek megfejtése csakis a legfurmányosabb csapatok számára sikerülhet. Valamint kettő darab éjszakjai off road speciál, különböző nehézségű feladatokkal. Iszonyat komoly versenyző mezőny, sztárpilótákkal, celebekkel, híres kutyákkal… – fogalmazott Laci szokásos stílusában. – A résztvevők között temérdek hasznos ajándék kisorsolása a General Grabber apukája, a Continental Hungária Kft. valamint a többi támogató jóvoltából.”

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: General Tire Trophy

A futamot rendhagyó módon, szeptember 14-én pénteken 21 órától éjszaka rendezik – előtte 18 órától adminisztráció és pontfeltöltés –, így a szombat reggel van a befutó és az eredményhirdetés

„A futam rajthelyszíne, stratégiai együttműködő partnerünk, nem mellesleg a bölcső, ahonnan elindultam az El Caminón, amit ma már GTT-nek hívunk, a Sandlander bázisa 2376 Hernád, Köztársaság út 98. Pontos infok, pár jó mondat a várható nehézségekről folyamatosan a GTT Facebook-oldalán” – zárta sorait Don Coordináta.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: General Tire Trophy