Legfrissebb hírek ÚJ

2022-es, exkluzív kiadású, full extrás, kimagasló terepképességű Toyota Land Cruiser VDJ76 Century V8 a Sandlandertől

2022-es, exkluzív kiadású, full extrás, kimagasló terepképességű Toyota Land Cruiser VDJ76 Century V8 a Sandlandertől

A világ egyik legjobb, legstrapabíróbb, leghíresebb összkerekes terepjárója full extrás kivitelben! A Sandlander ezen a héten is igazi csemegével szolgál azoknak, akik szeretik biztonságban elhagyni az aszfaltutak világát. A 2022-es modellévű, 4,5 literes, V8-as, 205 lóerős turbódízel motoros Toyota Land Cruiser VDJ76 Century limitált szériás kiadásából mindössze kettő darab elérhető a hernádi manufaktúránál. Ne késlekedjen, mert lemarad!

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Minőség
A 2022-es modellévjáratú, teljes kényelmi, biztonsági és off road felszereltségű terepjáróban a Lexusban használt Conolly organikus bőr kárpitozás található
Forrás: Sandlander

A vadonatúj, még „becsomagolt” terepjáró érdekessége, hogy amolyan premiert ünnepel vele a gyár, ugyanis először került bele a 7-es sorozatba a Lexusokból már jól ismert Conolly organikus bőr kárpitozás. A japánok igyekeztek szépen „felöltöztetni” a gépet, merthogy az extralista hosszú és felettébb igényes, ráadásul a jármű motortere is igazi kincset rejt. Ez az egyik utolsó lehetőség, hogy egy új LC-t V8-as motorral vásároljunk meg, hiszen az egyre szigorodó környezetvédelmi előírások miatt a nyolchengeresek ideje leáldozóban van. A J200-as és a J300-as sem kapja már meg az ikonikus aggregátot, viszont a VDJ76 Centuryban még a 4,5 literes, V8-as turbódízel technika dolgozik, 205 lónak az erejével.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Exkluzív
Bőr bevonatú kormánykerék, diófa mintázatú betéttel, de utóbbi, mint dekorációs elem, több helyen is feltűnik
Forrás: Sandlander

A megnövelt hűtő- és fűtőkapacitással, emelt légkondi-teljesítménnyel és erősített hajtáslánccal (Heavy Duty) ellátott autóhoz jár bőr bevonatú kormánykerék, diófa mintázatú betéttel, de a diófa, mint dekorációs elem, több helyen is feltűnik. Van benne digitális óra, külső hőmérséklet visszajelző, állítható fényerejű műszerfal világítás, négy irányban állítható kormányoszlop, hűthető és fűthető kesztyűtartó. A könnyűfém komfort oldalfellépővel, színre fényezett, erősített első lökhárítóval, fellépővel megspékelt hátsó lökhárítóval készült gép erősített könnyűfém keréktárcsáin 265/70 R16-os gumiabroncsok feszülnek. Rendelkezik háromrétegű hővédős, UV-szűrős üvegezéssel, kavics és kőfelverődés elleni védelemmel, elhúzható hátsó ablakkal, sárvédő-ív szélesítéssel, de értelemszerűen elektromosan állíthatóak az oldalsó tükrök és a krómcsomagot se hagyjuk ki a felsorolásból.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Megerősítve
Hardcore igénybevételre született kényelmes, full extrás 4x4-es terepjáró: ez a limitált szériás Toyota Land Cruiser VDJ76 Century
Forrás: Sandlander

Természetesen a biztonság is rendkívül fontos a japánoknak. Így a VDJ76 Century multiterrain blokkolásgátlóval (ABS), menetstabilizálóval (VSC), fékerőelosztóval (EBD), fékerő-rásegítővel (BA) és hegymenet elindulás-segítővel (HAC) is rendelkezik. Az első tengelyen négy dugattyús, belső hűtésű tárcsafék, a hátsón dobfék teljesít szolgálatot. A Toyota oldalsó ütközés védelemmel, vezető és utasoldali légzsákkal van ellátva, míg az utazás kellemes eltöltéséhez JBL hangfalakkal megtámogatott rádió, CD és DVD nyújt segítséget. A technika MP3 és USB kompatibilis.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Nyerő típus
A navigációval ellátott autó nem csak a műutakon találja meg a helyes irányt: extrém környezetben is simán elboldogul
Forrás: Sandlander

A Land Cruiser a világ egyik, ha nem a leghíresebb terepjárója, éppen ezért az off road képességet segítő kiegészítők listája is szinte végtelen hosszúságú. A centenáriumi kiadás felszereltségéből nem hiányozhat a snorkel, a Denso csörlő, az első és a hátsó differenciálzár, az összkerékhajtás, a manuális szabadfutó(k) és a megnövelt kapacitású kormányszervó szivattyú. A rugóutat 40 milliméterrel növelték a gyárban, megerősítették a hídtestet elöl és hátul, ahogy megerősített a kormányrezgés csillapító is.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Meggyőző teljesítmény
Az utolsó V8-as modellek egyike: a 4,5 literes turbódízel motorja 205 lóerős
Forrás: Sandlander

A 3,5 tonna teherbírású első és hátsó vonószemmel ellátott, 2022-es modellévjáratú Toyota Land Cruiser VDJ76 Century exkluzív kiadás, biztosra vehető, hogy az értéke megmarad, hiszen az utolsó V8-as mohikánok egyike, amelyből ráadásul csak limitált széria gurul ki a napvilágra. Valódi érték, kincs, amelyből kettő darab vár gazdára a Sandlandernél. A figyelmeztetés most tényleg helyénvaló: aki késlekedik, az lemarad, lehet, örökre. További információkért, részletekért írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.