Legfrissebb hírek ÚJ

A Dakar-érzés házhoz jön: benzin- vagy dízelmotoros Toyota Land Cruiser J300 GR Sport azonnal, raktárról a Sandlandertől

A Dakar-érzés házhoz jön: benzin- vagy dízelmotoros Toyota Land Cruiser J300 GR Sport azonnal, raktárról a Sandlandertől

A Dakar-érzés házhoz jön: benzin- vagy dízelmotoros Toyota Land Cruiser J300 GR Sport azonnal, raktárról a SandlandertőlA világ legnehezebb terepversenyén, az afrikai, a dél-amerikai és az ázsiai Dakar-ralikon gyűjtött tapasztalatokat felhasználva építette meg a Toyota és a többszörös bajnok Gazoo Racing az összkerekes J300 GR Sportot. A full extrás, maximális komfortkínálattal és kimagasló terepképességgel rendelkező modell most raktárról megvásárolható a Sandlandernél, mégpedig dupla turbós, 3,5 literes benzin- vagy dupla turbós, 3,3 literes dízelmotorral – a készlet erejéig.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Profi
A logó, a jelölés, amely túlmutat néhány betűnél: a G(azoo) R(acing) többször megnyerte már a Dakar-ralit
Forrás: Sandlander

A hétüléses autókban V6-os aggregát dolgozik, a benzinesek 415, a dízelek 307 lóerősek. A technika elektromos csatlakozásai és a számítógépes rendszere is vízzárt. A majd' 5 méter hosszú Toyota alvázkerete erősített, s ugyanez elmondható az alsó karosszériavédelemről, valamint az alváz és az üregvédelemről. Az automata váltó tízfokozatú, az üzemanyagtartály 110 literes, ami akár 1000 kilométeres hatótávot is lehetővé tesz.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Feltűnő
Az ülések bőrborítása vörös és fekete színű
Forrás: Sandlander

S, hogy mit jelent a GR Sport jelölés a járműveken? A Gazoo Racing álmodta meg azt a Toyota Hilux pickupot, amellyel a katari Nasszer al-Attijah 2019-ben, 2022-ben és 2023-ban is győzött a Dakaron. S cseppet sem mellékesen idén és tavaly a Gazoo Racing segítségével nyerte meg a J300-as a szériakategóriát a szaúdi homok-és kősivatagban. Nos, a T2-ben „aranyérmet” szerző géppel nagyon nagy mértékben megegyező terepjáró vásárolható most meg a magyar manufaktúrától.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Kétféle
A fekete színű Toyota Land Cruiser J300 GR Sport dupla turbós, 3,5 literes benzin- vagy dupla turbós, 3,3 literes dízelmotorral is elérhető a Sandlandernél
Forrás: Sandlander

A Sandlandernél elérhető benzin- és dízelmotoros LC is megkapta a friss fejlesztésű kinetikus futóműrendszert, amely egyesíti a közúton szükséges feszes kanyarstabilitást a műutak melletti optimális hosszú rugóúttal – a stabilizátor rudak hatását képes megváltoztatni. Van első és hátsó differenciálzár, adaptív változó felfüggesztés, lejtmeneti asszisztens, hegymenet indulást segítő rendszer, sőt integrált járműdinamikai vezérlőrendszer, amely javítja az autó kezelhetőségét, a terepen közlekedési képességét és a kormányozhatóságát.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Megbízható
A tízfokozatú automata váltó rendkívül precízen végzi a feladatát
Forrás: Sandlander

A 3,5 tonna vontatókapacitással és ötféle vezetési móddal rendelkező luxusterepjáró felszereltségi szintje lenyűgöző, a Toyotánál mindent belepakoltak, ami a „polcokon elérhető”. Jár hozzá off road sebességtartó automatika, off road fordulóasszisztens, valamint Multi-Terrain Monitor kamerarendszer, amely valós időben jeleníti meg a kormány mögött ülő számára a gép körül és alatt található útfelületet, a terepviszonyokat, a kerekek helyzetét. Van blokkolásgátló, elektronikus fékerőelosztó, aktív kipörgésgátló és elektronikus stabilitásvezérlő.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Tökéletes választás
Figyelemfelkeltő külső, minden igényt kielégítő utastér, full extra, kimagasló terepképesség
Forrás: Sandlander

Felettébb feltűnő és nem utolsó sorban egyedi módon vörös és fekete színben tündökölnek a bőrborítású ülések, „GR” logó díszíti a fűthető kormánykereket és az első „foteleket”, a belső lámpák LED-esek, beleértve az olvasó és az ajtónyitáskor felvillanó világítótestet is.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Komfort
Az automata klíma négyzónás
Forrás: Sandlander

Az automataklíma négyzónás, s mindegyik ablak elektromosan mozgatható. Több USB-töltőpont, valamint 12 és 220 voltos csatlakozási lehetőség is elérhető, ahogy például a vezeték nélküli telefontöltő vagy a Bluetooth. Az ötcsillagos kiszolgálást segíti, hogy az első sor ülései nyolc irányban állíthatóak, a maximális kényelmet nyújtó ülőalkalmatosságok fűthetőek, szellőztethetőek, ahogy a második sor ülései is szellőztethetőek.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Kiszolgálás
Könyöklő és pohártartó van a hátsó sorban is
Forrás: Sandlander

A Land Cruiser J300 GR Sport automatikusan észleli a gyalogosokat és a kerékpárosokat, rendelkezik sebességtartó automatikával, sávelhagyás figyelmeztetéssel, a sebességjelző-táblák felismerésével. A könnyűfém keréktárcsákra 265/65 R18-as gumiabroncsokat húztak. Kipipálható a Xenon fényszóró, a LED-es nappali menetfény, a LED-es első irányjelző és hátsó lámpa, a LED-es hátsó irányjelző és első ködlámpa, az oldalsó tükör irányjelző, az automatikusan elsötétülő és dönthető, fűthető oldalsó tükör.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Hosszabb utakra is
A csomagtér tágas, az autó jól pakolható
Forrás: Sandlander

Van hátsó légterelő, a prémium oldalfellépő, az egyedi első és hátsó alsó lökhárító, a tetősín és a hűtőrács. Ahogy nyolc pohártartó, a második üléssorhoz is tartozó kartámasz, 12,3 colos, CD/DVD bemenettel ellátott színes érintőképernyő, multifunkciós, fűthető kormánykerék, hűthető középső könyöklő, hangfelismerés és telefoncsatlakoztatás, műholdas navigáció előkészítés, valamint 14 hangszórós, szinte koncerttermi hangzást biztosító JBL prémium audiorendszer.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Jól jön
Hűthető a középső könyöklő
Forrás: Sandlander

Minőségi szőnyegpadlót tettek az autóba a japánok – természetesen kimagasló a hangszigetelés is, így a zenehallgatás tényleg maradandó élményt jelent. A sofőrt és az utasait blokkolásgátló, fékasszisztens, holttér- és valós, keresztirányú forgalomfigyelő, tolatókamera, első és hátsó parkolássegítő, hátsó útmutató monitor, vontatvány-stabilitás vezérlő, keréknyomás-figyelő és 10 darab légzsák védi.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Nincs várakozási idő
A Toyota Land Cruiser J300 GR Sport azonnal, raktárról elvihető
Forrás: Sandlander

A dupla turbós, 3,5 literes benzin- vagy dupla turbós, 3,3 literes dízelmotorral ellátott Toyota Land Cruiser J300 GR Sport azonnal, raktárról elérhető a Sandlandernél. A magyar manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető és azonnal elvihető. A legjobb finanszírozási lehetőség kiválasztásában a cég teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné valamelyik autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.