Legfrissebb hírek ÚJ

A dakaros versenyautó utcai változata a Sandlandertől! Egyetlen darab dízelmotoros Toyota Land Cruiser J300 GR Sport várja gazdáját

A dakaros versenyautó utcai változata a Sandlandertől! Egyetlen darab dízelmotoros Toyota Land Cruiser J300 GR Sport várja gazdáját

Világszenzációt kínál a Sandlandernél. A magyar manufaktúránál olyan összkerekes luxusterepjáró várja gazdáját, amely még a Toyota „szülőhelyén” Ázsiában is exkluzív ajánlatnak számít. Elvihető a Land Cruiser J300 legelső dízelszériájának (3.3, V6) egyetlen darabja, ráadásul nem a „sima” gyári, hanem a dakaros igénybevételre készült Gazoo Racing (GR Sport) változat. Ez tényleg olyan, mint egy karácsonyi csoda.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Hó, sár, homok, kövek és sziklák
Kimagasló terepképesség jellemzi, a legextrémebb környezetben is megállja a helyét

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, Magyarországon elsőként a hernádi manufaktúránál érhető el a vadonatúj J300, ám eddig a benzines kiadások érkeztek hazánkba, de most egy abszolút unikumnak számító dízelmodell keresi leendő tulajdonosát. A fehér színű autóban 3,3 literes, V6-os, új fejlesztésű kétturbós, gázolajjal működő aggregát található, amely gyárilag 309 lóerős, a csúcsnyomatéka pedig 700 Newtonméter.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Csúcsmodell
Magyarországon elsőként a Sandlandernél érhető el a Toyota Land Cruiser J300, akár GR Sport változatban is

A legextrémebb terep biztonságos meghódítására született. Miközben a jármű abroncsai alatt homok, hó, sár, murva vagy éppen kő és szikla található, a 10 sebességes váltóval ellátott vas egyszerűen feltartóztathatatlan. A japánok tizennégy év szolgálat után nyugdíjazzák a világ leghíresebb terepviadalának, a Dakar-ralinak a szériaautó-kategória bajnokát, a J200-ast, de a J300 örökölte az előd jó tulajdonságait. Mert a japánok jól tudják, az ikont csak olyan kocsi válthatja, amelyből idővel ugyancsak legenda lesz.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Exkluzív kiadás
Első és hátsó differenciálzárral, speciális hűtőráccsal, különleges első és hátsó lökhárítóval, hátsó sárvédőkkel, ugyancsak egyedi márkalogóval és emblémával rendelkezik

A 300-as megtartotta a 200-as alapkarakterét, s az impozáns megjelenésű jármű bármilyen út- és időjárási viszonyok között bevethető. Ráadásul a Sandlandernél elérhető hardcore luxusmodell igazi kincs. Merthogy a háromszoros Dakar-győztes katari Nasszer al-Attijah 4x4-es Hilux versenypickupját építő Gazoo Racing szakemberei vettek részt a fejlesztésében, kikérve a pilóták és a navigátorok véleményét is. Így a Land Cruiser például megkapta a kinetikus futóművet, az E-KDSS rendszert, amely a réginek az elektronikus változata, s közúton feszes kanyarstabilitást biztosít, míg a terepen optimálisan érvényesíti a megnövelt rugóút jelentette előnyöket. S olyan szenzációs eszközzel egészült ki, mint a Multi-Terrain Monitor kamerarendszer, amely valós időben jeleníti meg a kormány mögött ülő számára a gép körül és alatt található útfelületet, a terepviszonyokat, a kerekek helyzetét.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Lenyűgöző
A fehér színű modell full extrás, exkluzív belteret kapott

Első és hátsó differenciálzárral, speciális hűtőráccsal, első és hátsó lökhárítóval, hátsó sárvédőkkel, egyedi díszléccel, különleges hátsó márkalogóval és emblémával (elöl/oldalt/hátul) rendelkezik. A 18 hüvelykes kerekei abszolút alkalmasak a műutak elhagyására. A külső dizájnhoz tökéletesen igazodik a fekete és sötétvörös színben pompázó beltere. Exkluzív, valódi bőrborítású kormánykereket kapott GR jelöléssel, de az üléseket is „megpecsételték” a Gazoo Racing logóval. Jár hozzá intelligens kulcs – talán mondani sem kell, ugyancsak GR emblémával. Gyakorlatilag teljes az extralistája, maximális az elektronikai arzenál és a fényűzés.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Csúcsminőség
A Gazoo Racing szakemberei, a dakaros versenyzők és a navigátorok is segítettek a fejlesztésben. A 3,3 literes, V6-os, 309 lóerős (700 Nm) duplaturbós dízelmotorral ellátott autóból mindössze egyetlen darab elérhető a Sandlandernél

Irány a Dakar! És ez most tényleg nem holmi barokkos túlzás, mert az európai garanciával, azaz 3 év vagy 100 ezer kilométer jótállással megvásárolható Toyota Land Cruiser J300 GR Sport a legdurvább használatra, kontinensek terepes átszelésére is alkalmas. A magyar manufaktúra a teljes körű finanszírozásban segítséget nyújt, akár Áfa-visszaigénylésre is van lehetőség. Amennyiben további információkra, részletekre kíváncsi, érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Lehet rá számítani
Családi autó a mindennapokra, de ugyanúgy alkalmas a hosszabb kirándulásokra, vagy éppen expedíciós feladatokra