Legfrissebb hírek ÚJ

A jók között is a legjobb: Toyota Land Cruiser GRJ76 70th Anniversary azonnal, raktárról a Sandlandertől

A jók között is a legjobb: Toyota Land Cruiser GRJ76 70th Anniversary azonnal, raktárról a Sandlandertől

A jót is lehet überelni, fokozni, erre remek példa a Toyota limitált szériás terepjárója. A Land Cruiser GRJ76 70th a 7-es sorozat csúcsterméke, extrém környezetben elvégzendő hardcore feladatokhoz edzették, készítették fel Japánban. Az extrákkal ellátott autó a Sandlander raktárából azonnal elvihető.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Megbízható, strapabíró, elnyűhetetlen
A Toyota Land Cruiser GRJ76 70th Anniversary modellben 3986 köbcentiméteres, V6-os, 286 lóerős benzinmotort helyeztek el, a csúcsnyomatéka 440 Newtonméter
Forrás: Sandlander

Az LC születésének 70. évfordulójára kiadott, mindössze 500 darabos sorozatban megjelentetett modellben 3986 köbcentiméteres, V6-os, 286 lóerős benzinmotor dolgozik, a csúcsnyomaték eléri a 440 Newtonmétert. Elnyűhetetlen technika, a járműgyilkos terepen is hibátlanul végzi a feladatát, meghálálja a törődést, ha szakszerűen szervizelik.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Raktárban várja a gazdáját
Az autó vadonatúj, minden papír megvan hozzá, érintetlen a gép
Forrás: Sandlander

A terepen mozgást nem csak bírja, de egyenesen igényli is, ehhez pedig megfelelő felszereltséggel vértezték fel a gyárban. Jár hozzá első és hátsó differenciálzár, snorkel, erősített hajtáslánc, megnövelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, valamint légkondicionálás. A Heavy Duty csomagnak hála, az alapkiadásnál 40 milliméterrel komolyabb a hasmagasság, de van erősített, ütközésvédelemmel ellátott, csörlőtálcás első lökhárító, kavics és kőfelverődés elleni védelem, valamint sárvédő szélesítés is.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Terepen járásra felkészítve
Snorkel, csörlő, első és hátsó differenciálzár, valamint 40 milliméteres hasmagasság-emelés is jár hozzá
Forrás: Sandlander

Az ötajtós, megnövelt, 130 literes üzemanyagtartállyal, erősített könnyűfém keréktárcsával rendelkező GRJ 76 70th Anniversary igyekszik maximálisan kiszolgálni gazdáját és utasait. Így nem hiányozhat belőle a speciális, háromrétegű hővédő üvegezés, a megnövelt hatékonyságú hő- és hangszigetelés, a hűthető/fűthető kesztyűtartó. Belekerült az elektromos ablakemelés, az elektromosan mozgatható oldalsó tükör, a centrálzár és a navigáció is.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Ünnepi kiadás
A Land Cruiser születésének 70. évfordulójának állít emléket a Toyota a limitált szériás kiadással
Forrás: Sandlander

A felszereltségi listán kipipálható a blokkolásgátló (ABS), a menetstabilizáló-rendszer (VSC), a fékerőelosztó (EBD), a fékrásegítő (BA), a hegymenetindulás segítő (HAC), az oldalsó ütközésvédelem, a vezető- és utasoldali légzsák, valamint a keréknyomás-figyelő rendszer. A rádió LCD kijelzős, CD, MP3, USB és AUX kompatibilis, a kitűnő hangzásról JBL hangszórószett gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Tágas
Hátul is megfelelő a lábtér, az ötszemélyes jármű hosszabb utazásokra is maximálisan alkalmas
Forrás: Sandlander

A merev tengelyes, tekercsrugós és stabilizátoros első, valamint merev tengelyes, laprugós, stabilizátoros hátsó felfüggesztéssel megerősített, a gyártósort 3,5 tonna teherbírású első vonószemmel, 3,5 tonna teherbírású hátsó vonófejjel elhagyó Toyota Land Cruiser GRJ76 70th Anniversary az egész világon ritkaságszámba megy, Európában pedig nem is találni máshol. A kőkemény terepjáró mindennapi használatra ugyanúgy alkalmas, ahogy expedíciós utazásokra vagy rázósabb túrákra. Amennyiben megvásárolná, vagy további információkra, részletekre kíváncsi, érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Érintetlen
Még be van csomagolva, vagyis „friss” az áru. Az egész világon különlegességnek számít, Európában pedig egyedülálló
Forrás: Sandlander