Legfrissebb hírek ÚJ

A legkeményebb melókhoz igazították: Toyota Land Crusier GRJ79 DC V6 LX a Sandlandertől, várakozási idő nélkül

A legkeményebb melókhoz igazították: Toyota Land Crusier GRJ79 DC V6 LX a Sandlandertől, várakozási idő nélkül

Itt az ősz, jön a tél, a csapadékos időjárás miatt, a városon kívüli munkavégzés egyre nehezebb lesz. A Sandlander viszont gondol azokra, akik extrém terepen, a műutak jelentette „biztonsági zónát” (is) elhagyva végzik a napi teendőiket: azonnal, raktárról kínálja megvételre a jól felszerelt és rendkívül strapabíró, dupla kabinos Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 LX összkerekes pickupot.

 

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Melós pickup
Akár 1,3 tonnát is képes elcipelni a Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 LX

A japán vállalat több mint hetven esztendeje vezette be a piacra az LC-t, s azóta töretlen a kimagasló terepképességgel rendelkező modellek népszerűsége, sikere. A hardcore munkavégzésre alkalmas járművek piacán is töretlen a márka és a típus lendülete, legyen szó sivatagi, saras, havas vagy éppen erdei melóról, a 79-es sorozat készen áll a bevetésre.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Szerethető
Az ötsebességes manuális váltóval ellátott LC beltere abszolút a funkcionalitáshoz van tervezve, a klasszikus és a modern formavilág keveredik

A Sandlandernél megvásárolható LX jelzésű platós motorterében 3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős aggregátot helyeztek el, a benzines technika rendszeres és szakszerű szervizelés mellett szinte elnyűhetetlen. Megkapta a Toyota Heavy Duty csomagot, amelynek eredményeként a gyári alapkiadáshoz képest 40 millimétert növelték a hasmagasságát és erősített a hajtáslánca. Megnövelt kapacitású a légkondicionáló és a fűtő-hűtő rendszere, 90+90 literes az üzemanyagtartálya.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Meggyőző
Kényelmes és tágas, hosszabb utazás alatt is kitűnő társ

Az ötfokozatú manuális váltóval és 4x4-es hajtással rendelkező géphez jár snorkel, komfort oldalfellépő, erősített ütközésvédelemmel és csörlőtálcával ellátott első, fellépővel megtámogatott hátsó lökhárító. A megnövelt hatékonyságú hő- és hangszigetelésű pickup 3,5 tonna teherbírású első vonószemmel és hátsó vonófejjel, valamint kavics és kőfelverődés ellen is védő, speciális, három rétegű hővédő üvegezéssel kerül forgalomba. Az egy plusz kettő első üléssoros Toyotában elektromosan mozgathatóak az ablakok, van központi zár, vezető és utasoldali légzsák, keréknyomás-figyelő rendszer.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Strapabíró, kőkemény
Az összkerekes pickupban 4 literes, V6-os, 272 lóerős motor dolgozik, s a jármű megkapta a Toyota Heavy Duty csomagot, amelynek eredményeként a gyári alapkiadáshoz képest 40 millimétert növelték a hasmagasságát és erősített a hajtáslánca, megnövelt kapacitású a légkondicionáló és a fűtő-hűtő rendszere, 90+90 literes az üzemanyagtartálya

A felszereltség része a blokkolásgátló, a kipörgésgátló, a menetstabilizáló, a fékerőelosztó és fékrásegítő, a hegymenet-indítás segítő. A kényelmes, tágas utasfülke hátsó ablaka eltolható és nyitható, s nem maradt ki belőle az FM/AM rádió. A 3,5 tonnás össztömeg alatt mérlegelő, vagyis B kategóriás jogosítvánnyal vezethető vas akár 1300 kilogrammot is képes elcipelni, s opcionálisan rendelhető hozzá 3,6 tonna teherbírású Denso csörlő, valamint első és hátsó differenciálzár.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Vonzó
Az utaskabin hátsó részénél is megfelelő a lábtér, nem kell szűkölködni az ott helyet foglalóknak

Egyetlen darab eladó a Sandlandernél a dupla kabinos Toyota Land Cruiser GRJ79 DC V6 LX-ből, amely ráadásul várakozási idő idő nélkül, azonnal, raktárról elvihető. További információkért, részletekért érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.