Legfrissebb hírek ÚJ

A pickupkirály: két darab (piros és fekete), 286 lóerős Toyota Hilux GR Sport a Sandlandertől

A pickupkirály: két darab (piros és fekete), 286 lóerős Toyota Hilux GR Sport a Sandlandertől

A Toyota újabb off roados modelljét emelte ki, gurította be a rivaldafénybe: a 7-es és a 300-as Land Cruiser után a Hilux pickupot is GR Sport rangra emelte. A különleges, összkerekes, száz százalékban terepmunkára fogható platósból Európában egyedülálló módon két darab elérhető a Sandlandernél. A 286 lóerős (!), vadonatúj járműből egy piros és egy fekete vár gazdára a magyar manufaktúránál.

A Gazoo Racing a Nasszer al-Attijah, Mathieu Baumel katari, francia párost és a Toyota Hiluxot kétszer, 2019-ben és 2021-ben segítette Dakar-győzelemhez. A világ leghíresebb és egyben legnehezebb tereprali-versenyén aratott diadal megfelelő alap ahhoz, hogy a GR Sport jelölés ne csak egy sima díszítőelem, hanem a „felsőbbrendűségre” utaló, tartalommal megtöltött logó legyen.

A terepes munkagépként vagy akár szabadidő-járműként is bevethető jármű motortere 3986 köbcentiméteres, bivalyerős, 286 lóerős benzines aggregátot rejt, amelynek a csúcsnyomatéka 440 newtonméter. A 2022-es, magyar okmányokkal rendelkező gép komfort oldalfellépővel van ellátva, 18 colos könnyűfém keréktárcsáin 265/60 R18-as gumiabroncsok feszülnek. Elöl és hátul kavics-, valamint kőfelverődés elleni védelemmel rendelkezik, megnövelt a hűtő- és a fűtőkapacitása, de a hajtáslánca is megerősített.

A Hilux GR Sport full extrás, s a vállalatnál komolyan vették, hogy a sofőr az utasaival együtt a lehető legnagyobb kényelemben részesüljön. A nyári rekkenő hőségben és a farkasordító téli hidegben is jó hasznát veszi az ember a háromrétegű, UV-szűrős, hővédős üvegezésnek, amely növeli a komfortérzetet. Emelt kapacitású az automata légkondicionáló, de van benne központi zár, elektromosan állítható és fűthető oldalsó tükör, elektromos ablakmozgatás, négy irányban állítható kormányoszlop.

Képgaléria megtekintése (1 db kép)
Különleges, fullos tereppickup
Egy piros és egy fekete színű, 286 lóerős Toyota Hilux GR Sport megvásárolható a Sandlandernél

A pickupban a multifunkciós kormány, a hűthető és fűthető kesztyűtartó, a Wi-Fi-s, Bluetooth-os navigációs-rendszer, az USB-gyorstöltő, valamint a CD, MP3, USB, AUX kompatibilis rádió és JBL hangszórószett is megtalálható.
Ám a kényelem, a kimagasló terepképesség mit sem érne megfelelő biztonság nélkül. A fékerőelosztó, a fékrásegítő, a blokkolásgátló, a légzsákok, a menetstabilizáló, az intelligens kipörgésgátló, az abroncsnyomás-ellenőrző-rendszer, a lejtőn elindulást segítő rendszer és a hegymenet asszisztens sem hiányozhat belőle. Ahogy ugyanez vonatkozik a sárvédőív-szélesítésre, az ütközésvédelmi panelra, a 3,5 tonna teherbírású vonószemre és a tempomatra.

A pickupkirályból egy piros és egy fekete színű modell elérhető a Sandlandernél. Amennyiben megvásárolná a Toyota Hilux GR Sportot, vagy további információkra, részletekre kíváncsi, érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.

 

Forrás: youtube