Legfrissebb hírek ÚJ

A Sandlander év végi meglepetése: Toyota Land Cruiser J300 70th Anniversary GXR azonnal, raktárról

A Sandlander év végi meglepetése: Toyota Land Cruiser J300 70th Anniversary GXR azonnal, raktárról

A csúcs terepjárót is lehet fokozni: Toyota Land Cruiser J300 70th Anniversary GXR a Sandlandertől! Az összkerekes luxusautó, amely kimagasló off road képességekkel bír, azonnal, várakozási idő nélkül, raktárról elvihető a magyar manufaktúrától. Mint egy előkarácsonyi meglepetés!

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Lenyűgöző stílus
Álomautó luxuskivitelben: bőrbelső, ful extra, maximalizmus, kényelem, teljes kiszolgálás: ez a Toyota Land Cruiser J300 70th Anniversary GXR
Forrás: Sandlander

A 3956 köbcentiméteres, V6-os, 286 lóerős benzinmotorral felszerelt fehér színű modell abból a célból született, hogy a benne helyet foglalókat a lehető legextrémebb területen elhelyezkedő célállomásig elvigye, mégpedig a lehető legkomolyabb kényelem és komfort közepette. A japán márka 1951-ben mutatta be a Land Cruisert, amely az elmúlt hét évtizedben a világ legjobb terepjárójává nemesült. A tavalyi, hetvenedik születésnapot ünneplő 70th Anniversary darabjai exkluzív kiadásnak számítanak.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Számíthat rá
4 literes, V6-os motor, 286 lónak az erejével: megbízható, strapabíró, lendületes
Forrás: Sandlander

Annak érdekében, hogy a műutak melletti izgalmas világban is jól mozogjon a jármű, a Multi-terrain Select rendszer többféle (terep)beállítást kínál a sofőrnek. Ám a felszereltség része még az elektronikus futómű hangolás, az adaptív lengéscsillapító, az elektronikus differenciálzár, a guminyomás ellenőrző-rendszer, a távolságtartó és off road sebességtartó automatika, az állítható felfüggesztés, illetve az elektronikus lengéscsillapítás-vezérlés.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Menő
A hátul helyet foglalók fejtámlamonitoron nézhetnek filmeket a hosszabb utazások alatt
Forrás: Sandlander

Jár hozzá tolatóradar, tolatókamera, első és hátsó parkolóradar. Természetesen nem maradt ki belőle a a blokkolásgátló, a kipörgésgátló, a menetstabilizáló, elektronikus fékerőelosztó, a sávtartó automatika és a lejtmenet asszisztens. A biztonságot erősíti a függönylégzsák, a hátsó oldali légzsák, az oldalsó légzsák, az utasoldali légzsák, a középső légzsák elöl, valamint az ISOFIX rendszer.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Megnyerő stílus
A Land Cruiser terepképessége kimagasló, a legextrémebb környezetben sem jön zavarba, s mindeközben full extrás kényelemben részesíti az utasait
Forrás: Sandlander

A minőségi bőrbelsős J300-as multifunkciós a kormánykerék, az első ülések fűthetőek a hátsók pedig állíthatóak. Ahogy a combtámasz is, de van még derék- és középső kartámasz. A CD-s autórádió, a DVD lejátszó, a fejtámlamonitor és a JBL hangszórószett is a felszereltség része.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Bőrbe kötve
A XXI. század csúcsgépe és toptechnikája
Forrás: Sandlander

Nem titkolva különleges mivoltát, több helyen is feltűnik a „70th Anniversary” jelölés. Elektromosan nyitható a csomagtérajtó, elektromosan behajthatóak a fűthető oldalsó tükrök, de elektromos az ablakmozgatás elöl és hátul egyaránt. Vagyis, ez az autó mindent megtesz, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban részesítse a sofőrt és az utasait. A Toyota Land Cruiser J300 70th Anniversary GXR azonnal, raktárról megvásárolható a Sandlandertől. Amennyiben további információkra lenne szüksége, nem szalasztaná el a lehetőséget és megvásárolná a gépet, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.