Legfrissebb hírek ÚJ

A Sandlander karácsonyi meglepetése: két darab Toyota Land Cruiser GRJ71 Signature azonnal, raktárról

A Sandlander karácsonyi meglepetése: két darab Toyota Land Cruiser GRJ71 Signature azonnal, raktárról

Karácsony utolsó napját írjuk, a Jézuska már szétosztotta az ajándékait, de a Sandlandernél még mindig van meglepetés. S, nem is akármilyen! A hernádi manufaktúra két darab 2023-as (!) modellévjáratú, összkerekes Toyota Land Cruiser GRJ71 Signature terepjárót kínál, az Európában egyedülálló, 272 lóerős autók Szahara bézs és bordó metál színben érhetőek el.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Praktikus megoldások
Nem gond, ha túlságosan elhagynánk vele a civilizált területeket: a felszereltségébe üzemanyagkanna is tartozik, míg a pótkerék könnyen hozzáférhető. Jár hozzá első és hátsó differenciálzár, csörlő, erősített könnyűfém keréktárcsaszett és sárvédő szélesítés
Forrás: Sandlander

Ráadásul nem kell várni a következő esztendőig, a 7-es széria, felszereltségét tekintve csúcsgépei azonnal, raktárról elvihetőek. Mintha egy karácsonyi mesében lennénk… Mindössze ötszáz darab készült belőlük, vagyis nyugodtan kijelenthető, hogy exkluzív LC-kről van szó, amelyek világszerte ritkaságszámba mennek. S ezek most Hernádon megkaparinthatóak.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
4.0, V6
272 lóerős motort kapott a Toyota Land Cruiser GRJ71 Signature, a topnyomatéka 440 Newtonméter
Forrás: Sandlander

A Signature jelölés a gyári kiadásnál magasabb szintre, a csúcsra helyezi a limitált sorozat példányait. Abszolút a műutak unalmas világának az elhagyására készültek ezek a Land Cruiserek, éppen ezért az off road felszereltségük színesek, irigylésre méltóak. Van például csörlő, első és hátsó differenciálzár, a terepezést maximálisan támogató, sőt igénylő erősített könnyűfém keréktárcsaszett és sárvédő szélesítés.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Növeli a komfortérzetet
A hűthető könyöklőben akár két darab félliteres üdítő is elfér
Forrás: Sandlander

Nem mellékesen Japánban arra is gondoltak, ha a kalandorok túl messzire merészkednénk a senki földjén, „mélyen” elhagynák a civilizált területeket, akkor se kelljen pánikolniuk: az alapból 90 literes tankkal rendelkező GRJ71 harmadik ajtaját üzemanyagkanna díszíti. Persze, mit sem ér egy vérbeli, elnyűhetetlen terepjáró megfelelő „szív” nélkül. A Toyotákban 4 literes, V6-os, 272 lóerős motor dolgozik, a topnyomaték 440 Newtonméter. Az aggregáthoz megbízható ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Maximális felszereltség
A kesztyűtartó is hűthető, de nem hiányozhat belőle az elektromos ablakemelés, s elektromosan mozgatható az oldalsó tükör is
Forrás: Sandlander

A merev tengelyes, tekercsrugós és stabilizátoros első, valamint merev tengelyes, laprugós, stabilizátoros hátsó felfüggesztéssel utcára került autók megkapták az összes extrát, amelyek a 7-es sorozathoz elérhetőek. Így nem hiányozhat belőlük a háromrétegű hővédő üvegezés, a hűtött kesztyűtartó, a hűtött könyöklő, az elektromos ablakemelés, az elektromosan mozgatható oldalsó tükör, a centrálzár és a navigáció. Plusz a gyárinál jóval vastagabb hangszigeteléssel, LCD kijelzős, CD, MP3, USB és AUX kompatibilis rádióval, JBL hangszórószettel is vonzóbbá tették.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Terepjáró, pazar formában
A háromrétegű, hővédő üvegezéssel utcára került 4x4-es GRJ71 Signature beltere rendkívül kényelmes, tágas, vezető- és utasbarát
Forrás: Sandlander

A 3,5 tonna teherbírású első vonószemmel és hátsó vonófejjel is rendelkező modellekben a sofőr és az utasok biztonsága ugyancsak fókuszba került, vagyis a lökhárító (a ködlámpa és a csörlőtálca mellett) ütközésvédelemmel, maguk a járművek pedig kavics és kőfelverődés elleni védelemmel vannak ellátva. Ám ne hagyjuk ki a felsorolásból a blokkolásgátlót, a menetstabilizálót, a fékerőelosztót, a fékrásegítőt, a hegymenetindítás segítőt, az oldalsó ütközésvédelmet, a vezető- és utasoldali légzsákot, valamint a keréknyomás-figyelő rendszert.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Nyerő stílus
A gyárinál jóval vastagabb hangszigeteléssel, LCD kijelzős, CD, MP3, USB és AUX kompatibilis rádióval, JBL hangszórószettel, navigációval ellátott modell ötsebességes manuális váltója is precíz, pontos
Forrás: Sandlander

A rendkívül ritka, éppen ezért értékes, 2023-as modellévjáratú Toyota Land Cruiser GRJ71 Signature-ből két darab, egy Szahara bézs és egy bordó metál színű most megvásárolható a Sandlandernél. Ráadásul, ahogy fentebb már volt róla szó, azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül. Amolyan (pót) karácsonyi meglepetésként... Amennyiben megvenné valamelyiket, vagy további információkra, részletekre kíváncsi, érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.