Legfrissebb hírek ÚJ

A Sandlander saját brandjének, a Bagpiper BL-nek az új ékköve: a Toyota Land Cruiser GRJ78 V6 LX extrém terepjáró azonnal, raktárról megvásárolható

A Sandlander saját brandjének, a Bagpiper BL-nek az új ékköve: a Toyota Land Cruiser GRJ78 V6 LX extrém terepjáró azonnal, raktárról megvásárolható

A Sandlander a legmagasabb felszereltségű Toyota Land Cruiserek mellett jó értelemben véve szerény, puritán, feltűnés nélküli, mezei, „faék egyszerűségű” modelleket is kínál. Olyanokat, amelyek kimagasló off road képességgel bírnak, de a lenyűgöző terepjártasság mellett minden háttérbe szorul. Most is egy ilyen LC került eladósorba: a 231 lóerős GRJ78 V6 LX raktárról elvihető. A magyar manufaktúra egyébként elkeresztelte ezeket a csúcsfejlesztésű gépekhez képes „primitív” kiadásokat: egy nem túl éles észjárású skótdudás rajongó alapján „Bagpiper BL”-nek nevezte a saját brandjét.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Vérbeli off roader
Maximális terepképesség, minimális cicoma
Forrás: Sandlander

A Sandlander immáron 2002 óta foglalkozik kiemelten a Land Cruiserekkel. Több mint 1000 eladott, értékesített Toyotával büszkélkedhet a cég, s jól mutatja a hozzáértést, hogy az élet számos területén állították munkába, vetették be a sandlanderes modelleket. Tényleg, a teljesség igénye nélkül: a szlovák belügyminisztérium, a szlovák határvédelem (Szlovákia-Ukrajna schengeni határvonala menti terület) és a Mátrai Erőmű mellett kőolajkutatással, bányászattal, területvédelemmel foglalkozó és a védelemiparban jártas vállalkozások is az állandó ügyfélkör tagjai közé tartoznak, de számtalan egyéni, különleges igényt kielégített és kielégít a jövőben is a manufaktúra.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Nincs megállás
A snorkellel a legextrémebb környezetben is mindig friss levegőt szív
Forrás: Sandlander

Ami még legalább ugyanennyire fontos, hogy a modellválaszték mindig teljes és színes, nem vetődhet fel olyan igény, kérés bármilyen Land Cruiserrel kapcsolatban, amit ne tudnának a felkészült szakemberek teljesíteni. Folyamatos a járműkészlet (20-30 darab autó azonnal, raktárról elérhető), s akár a legkülönlegesebb kiadások is várakozási idő nélkül elvihetőek.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Puritán
Nincs masszírozós, fűthető, szellőztethető, fotelszerű ülés, de a lehajtható ülőpad is megteszi
Forrás: Sandlander

Most a „Bagpiper BL” saját brand egyik ékköve (is) megvásárolható. A 2023-as, fehér színű 4x4-es terepjáróban 3986 köbcentiméteres, V6-os, 231 lóerős benzinmotor dolgozik, a technikához ötsebességes manuális váltó kapcsolódik. Van snorkel, színes üveg, a pótkereket (zárható tartóval) a hátsó ajtóra szerelték. Nem hiányzik a beszállást segítő oldalfellépő, viszont a fényezett első lökhárító, a fellépővel ellátott hátsó lökhárító és a krómozott hűtőrács már az extrák sorát gazdagítja.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Alapvető
Elektromos az ablakemelés, távirányítós a központi zár, az ülés plüsskárpitozású, a kormányoszlop négy irányban állítható
Forrás: Sandlander

Az acél keréktárcsákon 225/90 R16-os gumiabroncsok feszülnek, az első vonószem és a hátsó Military vonófej is 3,5 tonna teherbírású. Opcionálisan rendelhető hozzá gyári vonóhorog, 3600 kilogramm teherbírású Denso csörlő, illetve első és hátsó differenciálzár.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A végtelenbe, és tovább!
A 231 lóerős Toyota Land Cruiser GRJ78 V6 LX acél keréktárcsáin 225/90 R16-os gumiabroncsok vannak
Forrás: Sandlander

A további extrák rövid sora folytatható az elektromos ablakemeléssel, a távirányítós központi zárral, a plüsskárpitozással. A kormányoszlop négy irányban állítható, az egyszerű FM/AM rádió MP3, USB és AUX kompatibilis. A biztonságérzetet növeli a vezető és az utasoldali légzsák, a blokkolásgátló, a fékerőelosztó, a fékrásegítő, a kitörésgátó, a kipörgésgátló, a hegymenetindulást segítő rendszer.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Elnyűhetetlen
A „Bagpiper BL” a Sandlander saját brandjének a tagja, a fényezett első lökhárító és a krómozott hűtőrács már az extrák sorát gazdagítja
Forrás: Sandlander

A Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető a „Bagpiper BL” ékköve, a Toyota Land Cruiser GRJ78 V6 LX, s azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.