Legfrissebb hírek ÚJ

A sivatag ura: a Szahara dűnéi között edződött, kitűnő állapotú, kimagasló terepképességű Toyota Land Cruiser HZJ71 Turbo Diesel a Sandlandertől

A sivatag ura: a Szahara dűnéi között edződött, kitűnő állapotú, kimagasló terepképességű Toyota Land Cruiser HZJ71 Turbo Diesel a Sandlandertől

A sivatagban, a végtelen dűnék között, szaharai túrákon edződött, kimagasló terepképességgel rendelkező Toyota Land Cruisert kínál kalandkereső vándoroknak a Sandlander. A 2001-ben forgalomba helyezett, mindössze 170343 kilométert futott, tökéletes, makulátlan állapotban lévő 4x4-es HZJ71 örök életre szóló élményekben részesítheti új gazdáját.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Meggyőző
Makulátlan beltér megbízható, ötsebességes manuális váltóval, kielégítő kényelemmel
Forrás: Sandlander

Ez az autó arra született, hogy a legextrémebb környezetben, a „legrázósabb” helyeken is hűségesen szolgálja a benne ülőket, a legdurvább természeti akadályokat is legyűrje. Éppen ezért első és hátsó differenciálzárral rendelkezik, Old Man Emu futóművet kapott, aminek eredményeként a gyári kiadáshoz képest öt centimétert emelkedett a hasmagasság. A felszereltség része a mindig friss levegőt szívó Safari snorkel, a klíma és a 3,5 tonna teherbírású vonóhorog, míg a keréktárcsákra 285/75 R16-os BFGoodrich MT KM3 gumiabroncsok kerültek.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Magabiztos
A Szaharát többször megjáró Toyota Land Cruiser HZJ71 Turbo Diesel biztos lábakon áll: 285/75 R16-os BFGoodrich MT KM3 gumiabroncsokon gurul
Forrás: Sandlander

A tökéletes állapotú, száz százalékban korróziómentes terepjáróban 4,2 literes, 167 lóerős turbódízel motor dolgozik, a megbízható technikához ötsebességes manuális váltó és összkerékhajtás kapcsolódik. Külön érdekessége és talán a legkülönlegesebb tulajdonsága a modellnek, hogy Webasto motoros ponyva van a tetőn, így a klasszikus Fiat 500-ashoz hasonlóan az egész teteje nyitható, szinte kabrió a terepjáró.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Japán szíve van
Az autó elejében helyet kapó 4,2 literes, 167 lóerős turbódízel motor megbízható és strapabíró
Forrás: Sandlander

Az első német tulajdonosától vette meg sok-sok évvel ezelőtt a magyar gazdája a Toyotát, amely igazi hobbiautóként szolgált, sivatagi túrákon vettek részt vele. A járművet hatszemélyesként vizsgáztatták, az első sorban két ülés van, hátul viszont mindkét oldalon lehajtható pad található, ezeken összesen négy ember fér el.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Tágas
Az első sorban két ülés van, hátul viszont mindkét oldalon lehajtható pad található, ezeken összesen négy ember fér el
Forrás: Sandlander

Azt is jegyezzük meg, hogy eredetileg sötétkék volt az LC, de a magyar tulajdonosa a Sandlander szakembereinek egyetértésével úgy döntött, a bézs a megfelelő szín hozzá, így a magyar manufaktúránál az autót darabjaira szedték, s kívül-belül átfestették. A profi munka minőségéről mindent elmond, egyetlen kis darabján sem lehet észrevenni, hogy változtattak rajta.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Ellenállhatatlan
Webasto motoros ponyva van a tetőn, így a klasszikus Fiat 500-ashoz hasonlóan az egész teteje nyitható, szinte kabrió a snorkelt, első és hátsó differenciálzárat, Old Man Emu futóművet és 5 centiméteres emelést is kapó terepjáró
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser HZJ71 Turbo Diesel egy vérbeli kalandor, ráadásul párját ritkító, makulátlan állapotban van. Készen áll az aszfaltút elhagyására, csak bele kell ülni, beindítani és máris a nyakunkba vehetjük vele a világot. A Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető és azonnal megvásárolható a 4x4-es modell. Amennyiben további információkra lenne szüksége, hazavinné az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.