Legfrissebb hírek ÚJ

A sivatagi homokdűnék meghódítója: Toyota Land Cruiser HZJ71 Turbo Diesel a Sandlandertől

A sivatagi homokdűnék meghódítója: Toyota Land Cruiser HZJ71 Turbo Diesel a Sandlandertől

A sivatag jelentette számára az igazi otthon, s most is készen áll arra, hogy meghódítsa a végtelen dűnék világát, szaharai túrákon bizonyítson. A Sandlander egy vérbeli kalandort kínál 12 780 000 forintért: a 2001-ben forgalomba helyezett Toyota Land Cruiser HZJ71 Turbo Diesel makulátlan, gyári állapotban van, s az elmúlt esztendők alatt mindössze 170343 kilométert tettek meg vele.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Vonzó
Tökéletes állapotú az utastér
Forrás: Sandlander

Az első német tulajdonosától vette meg sok-sok évvel ezelőtt a magyar gazdája a terepjárót, amellyel egyébként sivatagi túrákon vettek részt. A járművet hatszemélyesként vizsgáztatták, az első sorban két ülés van, hátul viszont mindkét oldalon lehajtható pad található, ezeken összesen négy ember fér el.

A tökéletes állapotú, száz százalékban korróziómentes autóban 4,2 literes, 167 lóerős turbódízel motor dolgozik, a megbízható technikához ötsebességes manuális váltó és összkerékhajtás kapcsolódik.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Old Man Emu futómű
Az első és hátsó differenciálzárral ellátott Toyota Land Cruiser HZJ71 Turbo Diesel a gyári kiadáshoz képest öt centiméteres hasmagasság-emelést kapott
Forrás: Sandlander

Első és hátsó differenciálzárral rendelkezik, Old Man Emu futóművet kapott, aminek eredményeként a gyári kiadáshoz képest öt centimétert emelkedett a hasmagasság. A felszereltség része a mindig friss levegőt szívó Safari snorkel, a klíma és a 3,5 tonna teherbírású vonóhorog. A keréktárcsákra 285/75 R16-os BFGoodrich MT KM3 gumiabroncsok kerültek.

Külön érdekessége és talán a legkülönlegesebb tulajdonsága a modellnek, hogy Webasto motoros ponyva van a tetőn, így a klasszikus Fiat 500-ashoz hasonlóan az egész teteje nyitható, szinte kabrió a terepjáró.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Megbízható, strapabíró
Az autóban 4,2 literes, 167 lóerős turbódízel motor dolgozik
Forrás: Sandlander

Eredetileg sötétkék volt az LC, de a magyar tulajdonosa a Sandlander szakembereinek egyetértésével úgy döntött, a bézs a megfelelő szín hozzá, így a magyar manufaktúránál az autót darabjaira szedték, s kívül-belül átfestették. A profi munka minőségéről mindent elmond, egyetlen kis darabján sem lehet észrevenni, hogy változtattak rajta.

Fontos leszögezni, a Toyota arra született, hogy a legextrémebb környezetben, a „legrázósabb” helyeken se valljon szégyent. A mérnököket az vezérelte az alkotásnál, hogy a legdurvább természeti akadályokat is legyűrje.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Tágas
A járművet hatszemélyesként vizsgáztatták, az első sorban két ülés van, hátul viszont mindkét oldalon lehajtható pad található, ezeken összesen négy ember fér el
Forrás: Sandlander

A 12,78 millió forintért új gazdát kereső Toyota Land Cruiser HZJ71 Turbo Diesel vérbeli kalandor, amely makulátlan állapotban van. A Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető és azonnal megvásárolható. Amennyiben további információkra lenne szüksége, hazavinné az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.