Legfrissebb hírek ÚJ

A terepakadályok legyőzésére született: maximális off road felszereltségű Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Century a Sandandertől

A terepakadályok legyőzésére született: maximális off road felszereltségű Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Century a Sandandertől

Bő egy hónappal a 2022-es esztendő utolsó napja előtt a Sandlander már a jövőt írja. A magyar manufaktúra egyedi ajánlata: azonnal, raktárról elvihető két darab 2023-as modellévjáratú Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Century. A limitált szériás, maximális off road felszereltségű, kőkemény, elnyűhetetlen, extrém igénybevételre hangolt terepjáró a kontinensen máshol nem kaparintható meg.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Exkluzív
Kényelmes, egyedi utastér: csak ebben a kiadásban elérhető a konyakszínű bőrkárpitozás
Forrás: Sandlander

A 70th Centuryból mindössze néhány száz darab készült, exkluzív kiadásról beszélünk, amelynek a megszerzéséért még a közel-keleti régióban is „küzdeni” kell. A 3986 köbcentiméteres, V6-os benzinmotorral ellátott autó 286 lóerős, a rendkívül megbízható technikához precíz ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Magabiztos, strapabíró
A 40 milliméteres hasmagasság-emelés, a snorkel, az első és hátsó differenciálzár, a sárvédő szélesítés alapból jár hozzá
Forrás: Sandlander

Ezt a járművet a legextrémebb igénybevételek eltűréséhez igazították, a típushoz elérhető összes off road extrával ellátták – vágjunk is bele, soroljuk a „finomságokat”! Megkapta a Toyota Heavy Duty csomagot, amely a gyári kiadáshoz képest 40 milliméteres rugóút és hasmagasság-emelést eredményezett, de nem maradhatott ki az első és a hátsó differenciálzár, a snorkel, az erősített hajtáslánc, a megnövelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, valamint légkondicionálás. Megnövelt a benzintartálya, plusz a hátsó ajtón rögzített üzemanyagkannával is rendelkezik.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Modernizált
Többek között tolatókamera segíti a sofőrt
Forrás: Sandlander

A tömegből az egyedi hűtőrácsával, a krómcsomagjával, a dekorcsíkjával, az első és hátsó ködlámpájával (is) kitűnő Land Cruiser első fényszórói fekete hátteret kaptak. Van kavics és kőfelverődés elleni védelem, sárvédőív-szélesítés, komfort oldalfellépő, oldalajtó ütközésvédő panel, csörlőtokos, erősített ütközésvédelemmel megtámogatott első és fellépővel rendelkező hátsó lökhárító. A terepen járást maximálisan segíti a magnézium ötvözet keréktárcsaszett és a 265/70 R16-os gumiabroncs – a zárható tartóra szerelt pótkerék a hátsó ajtón található.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Nem tucatjármű
A pecíz, ötsebességes manuális váltóval ellátott autó rendkívül színvonalas, minőségi belterét egyedi, 70. évfordulós emlékplakettel megspékelt középkonzollal, egyedi kormány- és kormányoszlop borítással díszítették
Forrás: Sandlander

Speciális, háromrétegű hővédő, UV-szűrős üvegezéssel, az első két ülés között hűthető könyöklő tárolóval, elektromos ablakemeléssel, elektromosan mozgatható oldalsó tükrökkel, távirányítós centrálzárral, valamint navigációval (Wi-Fi, Bluetooth) is ellátták. A rendkívül színvonalas, minőségi belteret egyedi, 70. évfordulós emlékplakettel megspékelt középkonzollal, egyedi kormány- és kormányoszlop borítással, valamint a csak ebben a kiadásban elérhető konyakszínű bőrkárpitozással dobták fel a japánok.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Kiváló technika
Az egyedi hűtőrácsos Toyota Land Cruiser GRJ76 70th Centuryban 4 literes, 286 lóerős, V6-os benzinmotor dolgozik
Forrás: Sandlander

Az oldalajtó ablak elefántfüles, van poroltó, megnövelt kapacitású kormányszervo, abroncsnyomás-ellenőrző és Toyota Denso kerékfújó kompresszor. A biztonságra továbbá blokkolásgátló, menetstabilizáló-rendszer, kitörésgátó, intelligens kipörgésgátló, fékerőelosztó, fékrásegítő, hegymenetindulás segítő, vezető- és utasoldali légzsák, valamint tolatókamera figyel. Az FM/AM rádió CD, MP3, USB és AUX kompatibilis, a kitűnő hangzásról pedig a JBL hangszórószett gondoskodik. Elöl 3,5 tonna teherbírású vonószem, hátul ugyancsak 3,5 tonnára kalibrált Military vonófej található.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Utasbarát
Az autóban a hátsó üléssor sem másodlagos, megfelelő a lábtér, a kényelem a hosszabb utakon is garantált
Forrás: Sandlander

A 2023-as modellévjáratú Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Century az egész világon ritkaságszámba megy – Európában pedig nem is találni máshol, csak a Sandlandernél. A legdurvább igénybevételt is jól bírja, tényleg a génjeiben van a természetes akadályok legyőzése. Mindössze két darab áll belőle a magyar manufaktúra raktárában, azok viszont azonnal elvihetőek. A megvásárláskor az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná a hardcore off road felszereltségű modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
Kulcsrakész
Két darab van a Sandlandernél: azonnal, raktárról elvihető, nincs várakozási idő
Forrás: Sandlander