Legfrissebb hírek ÚJ

A túlélés nagymestere: Toyota Land Cruiser GRJ78 LX V6 azonnal, raktárról a Sandlandertől

A túlélés nagymestere: Toyota Land Cruiser GRJ78 LX V6 azonnal, raktárról a Sandlandertől

Nevezhetjük igáslónak, túlélőnek, hardcore off road képességű terepjárónak, a lényegen nem változtat. Az összkerekes Toyota Land Cruiser GRJ78 LX V6 arra született, hogy a legextrémebb környezetben is magas színvonalon, problémanetesen szolgálja a benne ülőket – az elnyűhetetlen modell most megvásárolható a Sandlandernél, mégpedig azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül. Mocsár- és erdőjárók, sivatagi vándorok, figyelem!

Az LC 7-es sorozatának példányai a legnagyobb forróságban vagy éppen a farkasordító hidegben, a műútmentes, a civilizált(abb) területeken túli vidékeken is simán elboldogulnak, nem véletlen, ahol „grízes” a környezet, ott vetik be a járműveket. Így például ENSZ missziókban, vagy békefenntartó küldetések helyszínein. A GRJ78 LX is ez a kategória!

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Valódi terepen járó
40 milliméteres hasmagasság- és rugóútemelést, első és hátsó differenciálzárat, erősített hajtásláncot, valamint snorkelt is kapott a Toyota Land Cruiser GRJ78 LX V6
Forrás: Sandlander

A 2022. novemberi, fehér színű autó motortere 3956 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős aggregátnak ad helyet, a technikához 4x4-es hajtás és ötfokozatú, precízen működő, megbízható manuális sebességváltó kapcsolódik. A terepjáró megkapta a japán márka Heavy Duty csomagját, amely tartalmazza az erősített hajtásláncot, valamint a 40 milliméteres rugóút és hasmagasság-emelést. A kimagasló terepképességet növeli az első és a hátsó differenciálzár, illetve a snorkel.

A fényezett, csörlőtokos első, és fellépővel ellátott hátsó lökhárítóval rendelkező, könnyűfém keréktárcsával és 225/90 R16-os gumiabroncsokkal ellátott Toyotát megtámogatták kavics és kőfelverődés elleni védelemmel, UV-szűrős, speciális, háromrétegű üvegezéssel. A felszereltség része a krómcsomag, a komfort oldalfellépő, az oldalajtó ütközésvédő panel, a 3,5 tonna teherbírású első vonószem és a hátsó Military vonófej.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Hadra fogható
Tágas és kényelmes beltér, nagy csomagtartó, valamint ellenálló plüssülés
Forrás: Sandlander

Emelt kapacitású a légkondicionáló, a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a kormányszervo-szivattyú, hűthető és fűthető a kesztyűtartó. A strapabíró plüsskárpit kiemelkedően jól bírja az igénybevételt, a kormányoszlop négy irányban állítható, van navigáció előkészítés (Wi-Fi, Bluetooth), USB gyorstöltő, FM/AM, CD-s, MP3, USB és AUX kompatibilis rádió.

A ködlámpás, a hátsó ajtóra szerelt pótkerékkel (zárható) rendelkező Land Cruiserben ülők biztonságáról poroltó, blokkolásgátló, fékerőelosztó, fékrásegítő, kitörésgátló, intelligens kipörgésgátló, vezető- és utasoldali légzsák, valamint hegymenetindulást segítő rendszer gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (3 db kép)
Élvonal
A földkerekség egyik legkeményebb terepjárója, igáslova, túlélő gépharcosa
Forrás: Sandlander

A kimagasló terepképességgel büszkélkedő, extrém környezeti bevetésre készült Toyota Land Cruiser GRJ 78 LX V6 azonnal, raktárról elvihető. A megvásárláskor az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná a hardcore modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.