Legfrissebb hírek ÚJ

A világ egyik legkeményebb melós pickupja 2022-es áron: Toyota Land Cruiser VDJ79DC Signature a Sandlandertől

A világ egyik legkeményebb melós pickupja 2022-es áron: Toyota Land Cruiser VDJ79DC Signature a Sandlandertől

Újabb pénztárcabarát és kímélő ajánlat a Sandlandertől. Még 2022-es áron, azonnal, raktárról elvihető a magyar manufaktúrától a világ egyik legstrapabíróbb összkerekes munkagépe: a limitált szériás, dupla kabinos Toyota Land Cruiser VDJ79 DC Signature készen áll a legextrémebb feladatok elvégzésére. Utolsó darab, utolsó lehetőség!

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kiemelkedő modell
A kategóriájában a legnagyobb platómérettel rendelkezik és legnagyobb terhelhetőséggel büszkélkedhet. Nem mellékesen a fülke platóra néző hátsó ablaka elhúzható, s ellátták plató alatti ütközésvédelemmel
Forrás: Sandlander

A 4x4-es pickup a legek modellje, hiszen a kategóriájában a legnagyobb platómérettel, terhelhetőséggel és a legtágasabb utastérrel rendelkezik. Mindemellett hardcore off road képességekkel bír, kőkemény melósról van szó, amely nem ismer lehetetlent. Ez a VDJ79 ott kezd igazán lendületbe jönni, ahol mások már feladják a küzdelmet. Abszolút a túlélésre született: felszerelték gyári első és hátsó differenciálzárral, gyárilag 40 milliméteres futóműemelést kapott, a gyári kiadásnál hosszabb a rugóútja.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Elnyűhetetlen
A Toyota Land Cruiser VDJ79 DC Signature modellben 4,5 literes, V8-as, 205 lóerős dízelmotor dolgozik
Forrás: Sandlander

Ellátták gyári snorkellel és 3,6 tonna teherbírású gyári Denso csörlővel, gyárilag növelt, 130 literes az üzemanyagtartálya, de ugyancsak gyári módosítás a plató alatti ütközésvédelem, a sárvédő szélesítés. Nem mellékesen 3,5 tonnás első vonószemmel és 3,5 tonnás hátsó vonófejjel is rendelkezik. Van manuális szabadonfutó az első tengelyen, kavics és kőfelverődés elleni védelem, megnövelt hatékonyságú hő- és hangszigetelés, háromrétegű, UV-szűrős hővédő üvegezés.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Jól felszerelt, csábító dizájn
Az LC fabetétes, hatszemélyes (!), a kategóriájában a legnagyobb utasterét örök életre, plusz egy napra tervezett plüssülés teszi még vagányabbá, de van vinyl szőnyeg, navigációs fejegység, négy irányban állítható kormányoszlop, és telefontöltő a középkonzolban. Fellelhető a navigáció előkészítés, az LCD kijelző, a CD, MP3, USB, AUX kompatibilis FM/AM rádió JBL hangszórókkal
Forrás: Sandlander

A Toyotában 4,5 literes, V8-as, 205 lóerős dízelmotor dolgozik – megfelelő szervizelés mellett valószínűleg soha nem romlik majd el. Erősített a hajtáslánca, de nem maradt ki belőle a 7-es sorozathoz hozzárendelhető összes vezetéstámogató-kütyü sem, így a blokkolásgátló, az oldalsó ütközésvédelem, a keréknyomás figyelő és a menetstabilizáló rendszer, a fékerőelosztó és fékrásegítő rendszer, valamint a hegymenet indítást segítő. Elektromos az ablakemelés és az oldalsó tükörmozgatás, van központi zár távirányítóval, hűthető és fűthető kesztyűtartó, valamint több légzsák.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Hardcore off roader
Felszerelték gyári első és hátsó differenciálzárral, gyárilag 40 milliméteres futóműemelést kapott, a gyári kiadásnál hosszabb a rugóútja, de ellátták gyári snorkellel és 3,6 tonna teherbírású gyári Denso csörlővel. Gyárilag növelt, 130 literes az üzemanyagtartálya
Forrás: Sandlander

A kategóriájában a legnagyobb platómérettel, utastérrel és terhelhetőséggel rendelkező Land Cruiser fabetétes, hatszemélyes (!) utasterét örök életre, plusz egy napra tervezett plüssülés teszi még vagányabbá, de van vinyl szőnyeg, navigációs fejegység, négy irányban állítható kormányoszlop, és telefontöltő a középkonzolban. Fellelhető a navigáció előkészítés, az LCD kijelző, a CD, MP3, USB, AUX kompatibilis FM/AM rádió JBL hangszórókkal. A fülke platóra néző hátsó ablaka elhúzható. A krómcsomagos LC erősített, a terepen járást maximálisan támogató könnyűfém keréktárcsáira 265/70 R16-os gumiabroncsokat húztak.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Vissza nem térő lehetőség
2022-es áron, a jövő évihez képest 13-17 százalékos kedvezménnyel lehet most megvásárolni a 4x4-es Toyota Land Cruiser VDJ79 DC Signature tereppickupot a Sandlandertől
Forrás: Sandlander

A világ egyik legkeményebb, legstrapabíróbb, leginkább munkára fogható összkerekes pickupját most 2022-es áron vásárolhatja meg a Sandlandertől. Unikális lehetőség: további információkért, részletekért érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.