Legfrissebb hírek ÚJ

Amíg a készlet tart: különleges Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 Extech terepjárók 2022-es, kedvező áron a Sandlandertől

Amíg a készlet tart: különleges Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 Extech terepjárók 2022-es, kedvező áron a Sandlandertől

Aki nem ellensége a saját pénztárcájának és új 7-es sorozatú Toyota Land Cruiser vásárlásán gondolkodik, most nagyon figyeljen! A Sandlander még 2022-es áron, a jövő évihez képest 13-17 százalékkal alacsonyabb összegért kínál akár különleges, limitált szériás kiadásokat is. Most például hét darab extrém terepképességgel bíró 4x4-es GRJ76 V6 Extech várja gazdáját a magyar manufaktúránál.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Hosszabb utazásokra is tökéletes
Hátul is megfelelő kényelmet nyújt a japán terepjáró, elegendő a lábtér, a rendelkezésre álló hely
Forrás: Sandlander

A nyári szünetet és a szeptemberi újraindulást követően a 2023-as modellévjáratú autók kerülnek előtérbe. A kereskedők csak most szembesülnek az új árakkal – és mindenki kapkodja a levegőt. Mégpedig elég szaporán… Merthogy a Toyota a világot sújtó gazdasági válság következményeként alaposan megemelte a Land Cruiserek árát. Legalább 13-17 százalékos lesz a növekedés: a magasabb szintű felszereltséggel bíró, éppen ezért alapból drágább járműveknél szerényebb, az alapkiadásoknál viszont komolyabb.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kőkemény
Erősített a hajtáslánca, megnövelt a hűtő-, a fűtő és a klímakapacitása, míg az elektromos rendszere vízzárt, megfelel a legszigorúbb katonai szabványoknak. Megkapta a Heavy Duty csomagot, s 40 milliméterrel emelték a hasmagasságát, de ellátták snorkellel is
Forrás: Sandlander

A Sandlandernél igyekeznek előre gondolkodni, s a magyar manufaktúra, amennyire a lehetőségei engedték, igyekezett minél több 2022-es LC-t lefoglalózni. A limitált szériás GRJ76 V6 Extech-ből például hetet, fehér, bézs, homokkő szürke és kék színben. De a cég azoknak az igényeit is képes kielégíteni, akik más karosszériájú 7-es szériában gondolkodnak: érdemes érdeklődni, elképesztő meglepetésekkel várja a vásárlókat a Sandlander.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Vissza nem térő lehetőség
A vadonatúj, jól felszerelt Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 Extech 2022-es áron elvihető. Biztos lehet benne mindenki, hogy a 2023-as árlista 13-17 százalékkal lesz drágább
Forrás: Sandlander

Ám most kanyarodjunk vissza a GRJ76 V6 Extech-hez! Hardcore off road képességekkel bíró modellről van szó, amely rendkívül masszív, a gyári kiadáshoz képest alaposan megerősített, strapabíróbb. A motortere 3986 köbcentiméteres, V6-os, 286 LE-s, 440 newtonméteres csúcsnyomatékú benzines aggregátot rejt. A 7-es sorozat példányait a földkerekség legjobb terepjárói között emlegetik, megbízhatóak, elnyűhetetlenek, szinte nincs az a természeti akadály, amely feltartóztatná, ám az Extech kiadás még rátesz egy lapáttal. A jót is felülmúlja.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Elnyűhetetlen
Az erősített acél keréktárcsáira vastagabb oldalfalú gumiabroncsokat húztak, UV-szűrős, háromrétegű hővédő üvegezéssel rendelkezik, az afrikai sivatagtól a szibériai pusztaságig, mindenhol nyugodt szívvel használható
Forrás: Sandlander

Abból a célból készült, hogy mindent kibírjon. A japánok az üzembiztos működését mínusz 38 és plusz 52 Celsius-fokos hőmérsékleti tartományban minden megkötés nélkül garantálják. Vagyis az afrikai sivatagtól a szibériai pusztaságig, mindenhol nyugodt szívvel használható. Merthogy erősített a hajtáslánca, megnövelt a hűtő-, a fűtő és a klímakapacitása, míg az elektromos rendszere vízzárt, megfelel a legszigorúbb katonai szabványoknak. Megkapta a Heavy Duty csomagot, s 40 milliméterrel emelték a hasmagasságát, ahogy ellátták snorkellel, UV-szűrős, háromrétegű hővédő üvegezéssel. Opcionálisan rendelhető hozzá például első és hátsó differenciálzár, valamint gyári csörlő is.

Az erősített acél keréktárcsáira vastagabb oldalfalú gumiabroncsokat húztak, 3,5 tonna teherbírású vonószem került előre, 3,5 tonnás vonófej hátulra, míg az első lökhárító erősített. Van benne blokkolásgátló, oldalsó ütközésvédelem, menetstabilizáló rendszer, fékerőelosztó és fékrásegítő rendszer, hegymenet indulás segítő, több légzsák és keréknyomás-figyelő rendszer, de nem maradt ki az elektromos ablakmozgatás és a tükörállítás sem.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Lehet rá számítani
A motortere 3986 köbcentiméteres, V6-os, 286 lóerős, 440 newtonméteres csúcsnyomatékú benzines aggregátot rejt. Megfelelő szervizelés és odafigyelés mellett a világ végére elviszi az autóban ülőket
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 Extech megvásárlásakor az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben is teljes körű segítséget nyújt. Ne feledje: hét darab, fehér, bézs, homokkő szürke és kék színű autó került eladósorba, s mindegyik jóval kedvezőbb áron megvásárolható, mint majd néhány hét, hónap múlva. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné az azonnal, raktárról elvihető limitált szériás terepjárókat, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.