Legfrissebb hírek ÚJ

Az amerikai kontinens és az Öböl-térség kedvenc hardcore terepjárója: Toyota 4Runner 4.0 V6 TRD Pro a Sandlandertől

Az amerikai kontinens és az Öböl-térség kedvenc hardcore terepjárója: Toyota 4Runner 4.0 V6 TRD Pro a Sandlandertől

Mostantól a Sandlandernél elérhető Amerika és a Perzsa-öböl térségének egyik legnépszerűbb hardcore terepjárója! Az összkerekes Toyota 4Runner 4.0 V6 TRD Pro kitűnő felszereltséggel és teljes színválasztékkal, azonnal, várakozási idő nélkül, raktárról megvásárolható.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Komfortos
A SoftTex minőségi bőrborítású ülések rendkívül kényelmesek, a vezetőoldali nyolc, az első utasoldali négy irányban állítható
Forrás: Sandlander

Az autó 4 literes, V6-os, 24 szelepes benzinmotorral van ellátva, a csúcsteljesítmény 272 lóerő, a topnyomaték 380 Newtonméter. A megbízható aggregáthoz automata, ötsebességes váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik. Van zárható differenciálmű, off road blokkolásgátló, kipörgésgátló, menetstabilizátor, elektronikus fékerőelosztó, fékasszisztens, kúszásvezérlő-rendszer, Multi-terrain Select (amely terepezés közben aktiválja az ötfokozatú kúszónyomaték szabályozást), hegymenetindítás-segítő. A karosszéria erősített, de megtámogatták TRD Fox nagy teljesítményű lengéscsillapítókkal, hosszabb TRD rugókkal. A gyári kiadásnál komolyabb teljesítményű a fékrendszer is.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
„Okos”
Az autót felszerelték számtalan korszerű vezető- és utasbiztonsági rendszerrel, így például a parkolásban is segít
Forrás: Sandlander

Az egyedi első hűtőrácsot, LED-es lámpatesteket, távolsági fényszórókat, ködlámpákat, hátsó lámpákat kapó 4Runner sérülékeny részeit TRD-s haspáncél védi, a 17 colos matt-fekete TRD könnyűfém keréktárcsákra 265/70 R17 A/T off-road gumiabroncsokat húztak. A tetőcsomagtartó is a Toyota Racing Development szakértelmét dicséri, s több helyen is feltűnik a „TRD Pro” jelölés. Az ablakok – az ötödik ajtón is – elektromosan mozgathatóak, az oldalsó tükrök elektromosak, fűthetőek. Nem maradt ki a kulcs nélküli indítás sem, míg a klíma légszűrős és a második sorban is vannak szellőzők.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Megbízható technika
Az autó 4 literes, V6-os, 272 lóerős benzinmotort kapott, az aggregáthoz 4x4-es hajtás és automata, ötsebességes váltó kapcsolódik
Forrás: Sandlander

A SoftTex minőségi bőrborítású ülések nem csak rendkívül kényelmesek, de az első sorban lévők fűthetőek, a vezetőülés nyolc, az első utasülés pedig négy irányban, elektromosan állítható. A fejtámlát „TRD” felirat díszíti, a bőrborítású, állítható kormánykerék multifunkcionális, a kijelző érintőképernyős, s van Bluetooth-os kihangosító és hangvezérlés is.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Minőség felsőfokon
Észak-Amerika és az Öböl-térség népszerű hardcore terepjárója: a TRD Pro besorolás még exkluzívabbá teszi, a Toyota Racing Development bázisán készült az off roadozásra alkalmas keréktárcsa, ahogy a tetőcsomagtartó is
Forrás: Sandlander

A felszerelés része a legalább tíz pohár és kulacstartó, a 12V-os és 120 V-os csatlakozó, a több USB-port. A váltógomb TRD-s, a TRD Pro-s padlóburkolat pedig ellenáll az időjárás következményeinek, vagyis víz, hó és sárálló.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Nyerő stílus és kialakítás
A hátsó üléssor is kényelmes, hosszabb családi utazásoknál is jó szolgálatot tesz
Forrás: Sandlander

A prémium AM/FM audiorendszer 15 darab JBL hangszóróval, erősítővel és mélynyomóval támogatott, Android Auto, Apple CarPlay és Amazon Alexa kompatibilis. A navigációval ellátott jármű a biztonságra is koncentrál: nagy segítség lehet például az ütközésre figyelmeztető, a sávelhagyásra figyelmeztető, a gyalogos érzékelő, a radaros sebességtartó automatika, a nyolc légzsák (vezető és utasoldali, oldal, térd, függöny), a guminyomás-ellenőrző, a kamerarendszer, a parkolássegítő, az oldalsó erősített ütközésvédelem és a holttérfigyelő, amely a keresztirányú mozgásra is ügyel.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Feltűnő dizájn és strapabíróság
Egyedi hűtőrácsot és a sérülékeny alkatrészeket terepezés közben maximálisan megóvó TRD-s haspáncélt, TRD Fox nagy teljesítményű lengéscsillapítókat, valamint hosszabb TRD rugókat kapott a Toyota 4Runner 4.0 V6 TRD Pro
Forrás: Sandlander

A vadonatúj Toyota 4Runner 4.0 V6 TRD Pro modellek más felszereltségek mellett megtekinthetőek és megvásárolhatóak a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.). Azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül elvihetőek. További információkért, részletekért érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Nincs várakozási idő
A modern, dizájnos, kényelmes, biztonságos és rendkívül jól felszerelt 4Runner TRD Pro azonnal, raktárról elvihető
Forrás: Sandlander