Legfrissebb hírek ÚJ

Az elnyűhetetlen terepharcos: limitált szériás Toyota Land Cruiser GRJ76 Extech PRT a Sandlandertől

Az elnyűhetetlen terepharcos: limitált szériás Toyota Land Cruiser GRJ76 Extech PRT a Sandlandertől

Az elpusztíthatatlanság, a strapabíróság, a megbízhatóság szinonimája. A Sandlander hardcore terepképességekkel megáldott, protokoll célokra szánt, vagyis a gyári kiadásnál erősebb, masszívabb terepjárót kínál megvételre. A limitált szériás, összkerekes Toyota Land Cruiser GRJ76 Extech PRT különlegességnek, igazi kincsnek számít a piacon. Nem kétséges, aki a tutira vágyik, annak ez a nyerő választás!

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Irány a természet!
A terepen járásra abszolút alkalmas könnyűfém keréktárcsáin erősített oldalfalú gumiabroncsok feszülnek
Forrás: Sandlander

A japánok azoknak szánják a modellt, akik semmit sem akarnak a véletlenre bízni, akkor nyugodtak, ha a kezükben tartják az irányítást és birtokolják az erőt. Éppen ezért a motortér egy rendkívül megbízható technikát rejt. A 4 literes, V6-os aggregát jó kondiban van, a 286 lóerős csúcsteljesítmény és a 440 newtonméteres topnyomaték is ezt támasztja alá. Rendszeres és szakszerű szervizelés mellett egészen biztos, hogy nem hagyja cserben a gazdáját a legextrémebb körülmények között sem.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A legextrémebb feladatokra felkészítve
Minden darabja megerősített, snorkellel, első és hátsó differenciálzárral, sárvédő szélesítéssel van ellátva, de erősített a hajtáslánca is. Nem mellékesen a 4 literes V6-os motorja 286 lóerős, a csúcsnyomaték 440 Newtonméter
Forrás: Sandlander

Az Extech jelölés a típus nevében azt is jelenti, hogy a gyár az üzembiztos működést mínusz 40 és plusz 50 Celsius-fokos hőmérsékleti tartományban minden megkötés nélkül garantálja. A Toyotának erősített a hajtáslánca, megnövelt a hűtő-, a fűtő és a klímakapacitása, UV-szűrős a háromrétegű hővédő üvegezése. Az alapból is kimagasló terepjáró-kvalitást négyzetre emeli a snorkel, az első-hátsó differenciálzár és a gyári csörlő. A sárvédő szélesítéssel ellátott Land Cruiserbe a beszállást aluküszöb segíti, az erősített oldalfalú gumiabroncsokkal ellátott könnyűfém keréktárcsái pedig nem csak az esztétikai megjelenésen dobnak, de a betonút elhagyásakor is jól jönnek.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Meggyőző
Az UV-szrős, háromrétegű hővédő üvegezés mögött igazi kincs található: a Toyota Land Cruiser GRJ76 Extech PRT kényelmes, praktikus és biztonságos, megnövelt a hűtő-, a fűtő- és a klímakapacitása. A vadonatúj, nullkilométeres, az Európai Unió szabványainak és szabályainak megfelelő 4x4-es terepjáró azoknak való, akik szeretik birtokolni az erőt
Forrás: Sandlander

Jegyezzük meg gyorsan, hogy a gép elektromos rendszere vízzárt, megfelel a legszigorúbb katonai szabványoknak, vagyis a Föld nevű bolygón nehéz elképzelni olyan helyet, ahol esetleg zavarba jönne… Előre és hátulra is kapott egy-egy 3,5 tonna teherbírású vonószemet, az első lökhárítója erősített és a kocsi értelemszerűen megfelel az Európai Unió összes előírásának. Nem mellékesen ABS, ESP, több légzsák, keréknyomás-figyelő rendszer, elektromos ablakmozgatás és tükörállítás is tartozik a felszereltségébe.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Legyőzhetetlen
A 7-es sorozat kiemelkedő darabja, komoly hasmagassággal és kimagasló terepképességgel
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser GRJ76 Extech PRT a valódi, hagyományos értelemben vett terepjárók között unikálisnak számít, ugyanis minden paraméterében kiemelkedő. Ráadásul, aki megveszi, az általános forgalmi adót (áfa) visszaigényelheti az árból, sőt a Sandlander az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná limitált szériás modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Lehet rá számítani
Megfelelő kiszolgálásban részesíti hátul az utasokat, odafigyel rájuk, megfelelő teret kínál nekik hosszabb utazások, expedíciós kalandok alatt is
Forrás: Sandlander